Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886
WHIRLPOOL

Whirlpool WIC 3C33 PFE Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60 cm

Τιμή φυσικού καταστήματος 469,00 €

449,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 0045854

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Powerclean Pro: Μέσω της λειτουργίας των πανίσχυρων πιδάκων νερού στο πίσω μέρος του μηχανήματος, παρέχονται ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού ακόμα και με τους πιο σκληρούς λεκέδες. Οι έξυπνοι αισθητήρες εντοπίζουν το επίπεδο λεκέδων και προσαρμόζουν ανάλογα την πίεση του νερού.
Τεχνολογία 6ης Αίσθησης: Δεν απαιτείται πρόπλυση. Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ παρέχει άριστα αποτελέσματα πλύσης χωρίς να απαιτείται πρόπλυση, μούλιασμα ή τρίψιμο στο χέρι, ενώ μειώνει αποτελεσματικά την κατανάλωση νερού και το κόστος.
Καθυστέρηση Έναρξης: Προσαρμοσμένο για εσάς. Η επιλογή Καθυστέρησης Έναρξης σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το πλυντήριο πιάτων έτσι, ώστε να ξεκινά τον κύκλο πλύσης όποτε σας βολεύει περισσότερο, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.
Ecofriendly: Εξαιρετική εξοικονόμηση. Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ EcoFriendly χρησιμοποιεί έξυπνους αισθητήρες για να παρακολουθεί συνεχώς τον κύκλο πλύσης και να ανιχνεύει το επίπεδο βρωμιάς, προσαρμόζοντας τους πόρους ανάλογα. Απολαύστε ιδανικά αποτελέσματα καθαρισμού και εξοικονομήστε έως και 50% σε ενέργεια, νερό και χρόνο.
14 Ρυθμίσεις Τοποθέτησης: Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Αυτό το πλυντήριο πιάτων Whirlpool παρέχει 14 ευέλικτες ρυθμίσεις τοποθέτησης, για να έχετε πάντα όλο τον χώρο που χρειάζεστε.
Αθόρυβο: Αθόρυβες επιδόσεις. Το πλυντήριο πιάτων Whirlpool είναι σχεδιασμένο να παρέχει ιδανικά αποτελέσματα πλύσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα λειτουργία με όσο το δυνατόν χαμηλότερο θόρυβο.
Χαρακτηριστικά
Συνολική χωρητικότητα (σερβίτσια) 14
NaturalDry: σύστημα στεγνώματος το οποίο ανοίγει αυτόματα την πόρτα κατά τη διάρκεια της φάσης στεγνώματος προκειμένου να διασφαλίζεται εξαιρετική απόδοση στεγνώματος ( έως και 70% καλύτερα αποτελέσματα στεγνώματος σε σχέση με το στατικό)
Τεχνολογία 6ης αίσθησης: Αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας & χρόνου ανάλογα με το επίπεδο βρωμιάς –
Αποκλειστικότητα Whirlpool
Τεχνολογία Power clean: Ισχυροί πίσω εκτοξευτήρες νερού απομακρύνουν και την πιο σκληρή βρωμιά από μεγάλα σκεύη χωρίς πρόπλυση, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα, εξοικονόμηση χρόνου και 30% επιπλέον χώρο – Αποκλειστικότητα Whirlpool
Λειτουργία Multi Zone Wash: Επιλογή πλύσης στο πάνω ή στο εντατικής πλύσης κάτω καλάθι για βέλτιστη εξοικονόμηση πόρων (χρόνος, ενέργεια & νερό)
Τεχνολογία Turbo:Μειώνει την διάρκεια των προγραμμάτων, διατηρώντας ίδια επίπεδα αποδοτικότητας σε πλύση και στέγνωμα
Προγράμματα 8: Eco 50°C, 6th Sense 50-60°C, Έντονο 65°C, Καθημερινό 50°C, Αθόρυβο 50°C, Γρήγορο 30’, Κρύσταλλα 45°C Πρόπλυση
Εύρος θερμοκρασιών πλύσης 40-70°C
Ειδικό πρόγραμμα ρύθμισης για ταμπλέτες: Παρέχει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης των κύκλων (ισχύει για όλα τα είδη ταμπλέτας)
Σύστημα προστασίας από υπερχείλιση & διαρροή νερού – Overflow
Αφαιρούμενο & ρυθμιζόμενο επάνω καλάθι
Ανοξείδωτος θάλαμος & Μεταλλικό φίλτρο, Ακουστικό σήμα λήξης
Οθόνη με σύμβολα για εύκολο χειρισμό
Επίπεδο θορύβου dB(A) 43
Ετήσια κατανάλωση νερού (lt) 2.660, Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (kWh) 238
Διαστάσεις συσκευής (ΥxΠxΒ) : 82?59.8?55.5 εκ
12NC: 869991613760 EAN Code: 8003437612930/ Χώρα Παραγωγής: Πολωνία

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Whirlpool

close
loading...