Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Trio Lighting Tracy Φωτιστικό Δαπέδου Black με Ύψος 175cm

167,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 462100132

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

α φωτιστικά της συλλογής Tracy της Trio Lighting αποτελούνται από μέταλλο με λευκό ματ ή μαύρο ματ φινίρισμα, διακοσμημένο με υφασμάτινο καπέλο με λευκό ή μαύρο χρώμα αντίστοιχα. Παρουσιάζουν έτσι, ένα νέο στυλ διακόσμησης για κάθε χώρο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορους οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, που έχοντας την κατάλληλη διακόσμηση, να τους εμπλουτίσουν με μία ιδιαίτερη πινελιά, συμβάλλοντας έτσι με τη δική τους νότα φωτισμού.

Yιοθετούν τις σύγχρονες γραμμές, παρουσιάζοντας έτσι, ένα νέο στυλ διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού και του επαγγελματία (εστιατόρια, ξενώνες, ξενοδοχεία). Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορους οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους με την κατάλληλη διακόσμηση, και να τους εμπλουτίσουν με μία ιδιαίτερη πινελιά, συμβάλλοντας έτσι με τη δική τους νότα φωτισμού.

Στα φωτιστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρες τύπου E27 LED, καθώς επίσης και αλογόνου Eco έως 42W.

Συνιστάται η χρήση λαμπτήρων LED για το φωτισμό του χώρου σας, ώστε να έχετε οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος και παράλληλα να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ένας εύκολος τρόπος υπολογισμού, του κατάλληλου φωτιστικού ή λαμπτήρα LED για το χώρο σας, κατά προσέγγιση, είναι η παρακάτω αναλογία: Σαλόνι, Υπνοδωμάτιο, Χώροι Αναμονής 250-300 lm/m², Κουζίνα, Μπάνιο 300-350 lm/m² και Χώροι Εργασίας (ανάλογα τη φύση της) 350-550 lm/m².

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Trio Lighting

close
loading...