Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Trio Lighting Pure Φωτιστικό Δαπέδου Μαύρο με Ύψος 150cm

103,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 402000142


Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Τα φωτιστικά της συλλογής Pure της Trio Lighting αποτελούνται από μέταλλο με χρυσό ματ φινίρισμα και λευκό φυσητό γυαλί ή ανθρακί φινίρισμα με φυμέ φυσητό γυαλί ή μαύρο ματ φινίρισμα και λευκό φυσητό γυαλί. Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό που θα φωτίσει αλλά και θα διακοσμήσει τους εσωτερικούς σας χώρους, προσδίδοντας μια πολυτέλεια στο περιβάλλον.

Για τη δημιουργία του φυσητού γυαλιού, χρησιμοποιείται ένας λεπτός μεταλλικός σωλήνας μήκους περίπου 1,5 μέτρου με ένα στόμιο στην μια άκρη και ένα «φούσκωμα» για το κράτημα του λιωμένου γυαλιού στην άλλη. Στη συνέχεια, δίνεται το σχήμα με το φύσημα ή με την χρήση καλουπιού, επιτρέποντας την ανάπτυξη πιο πολύπλοκων μορφών. Μια εξόχως σημαντική στιγμή στην υαλουργία, ήταν η ανακάλυψη του φυσητού γυαλιού κάπου μεταξύ 27 π.χ. και 14 μ.χ. που οφείλεται στους Σύριους τεχνίτες στην περιοχή μεταξύ της Σιδώνας και της Βαβυλώνας. Στον τελευταίο π.χ. αιώνα, οι αρχαίοι Ρωμαίοι άρχισαν να φυσάνε το γυαλί μέσα σε φόρμες, αυξάνοντας πολύ την ποικιλία των πιθανών μορφών που μπορούσε να πάρει το κοίλο γυαλί. Οι Ρωμαίοι έφτασαν την τεχνική του φυσητού γυαλιού στο ζενίθ της, κάνοντας το, το υλικό της εποχής εκείνης. Σε όλο τον Ρωμαϊκό κόσμο το φυσητό γυαλί ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο και είχε ευρεία χρήση.

Στα φωτιστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρες τύπου Ε14 LED, καθώς επίσης και αλογόνου Eco έως 42W.

Συνιστάται η χρήση λαμπτήρων LED για το φωτισμό του χώρου σας, ώστε να έχετε οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος και παράλληλα να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ένας εύκολος τρόπος υπολογισμού, του κατάλληλου φωτιστικού ή λαμπτήρα LED για το χώρο σας, κατά προσέγγιση, είναι η παρακάτω αναλογία: Σαλόνι, Υπνοδωμάτιο, Χώροι Αναμονής 250-300 lm/m², Κουζίνα, Μπάνιο 300-350 lm/m² και Χώροι Εργασίας (ανάλογα τη φύση της) 350-550 lm/m².
close
loading...