Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Toyotomi Sen TDE-16GAP20 Αφυγραντήρας 16lt/24hr με Καθαριστή Αέρα

Τιμή φυσικού καταστήματος 169,00 €

157,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 503919

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Αποστείρωση Αέρα UV Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως το υπεριώδες φως UV έχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας η οποία της επιτρέπει να σπάει την μοριακή δομή των μικροοργανισμών. Οι μικροοργανισμοί όπως οι ιοί, τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι μύκητες κλπ, περνούν από την υπεριώδη ακτινοβολία, εξουδετερώνεται ο πυρήνας τους σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο και καταστρέφονται.
? Πολλαπλό σύστημα καθαρισμού:
? Φίλτρο Triple Action 3 σε 1.
? Catechin κατά των μικροβίων.
? Silver Ion κατά των βακτηριών και των ιών.
? Anion κατά των βακτηριών, των μικροβίων και των δυσάρεστων οσμών Κατά των βακτηρίων, μυκήτων, του στρες και της κούρασης.
? Αντιβακτηριακό Προ Φίλτρο Υψηλής πυκνότητας Silver Ion Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα βακτήρια.
? Φίλτρο Active Carbon Κατά των δυσάρεστων οσμών.
? Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R290 H TOYOTOMI πιστή στην οδηγία Eco Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, χρησιμοποιεί πλέον το οικολογικό ψυκτικό υγρό R290. Είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
? Αντιδιαβρωτική προστασία Blue Fin Ειδική επίστρωση στο στοιχείο της συσκευής διασφαλίζει επιπλέον αντι-διαβρωτική προστασία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
? Αισθητήρας Υγρασίας μεγάλης ακρίβειας.
? Ηλεκτρονική Ρύθμιση επιθυμητού ποσοστού υγρασίας. Επιλέξτε το επίπεδο υγρασίας στον χώρο σας βάσει των δικών σας αναγκών σας μέσω του ψηφιακού πίνακα λειτουργιών.
? Χαμηλή κατανάλωση
? Χαμηλό επίπεδο Θορύβου
? Διπλό σύστημα συλλογής νερού:
? Απευθείας συγκέντρωση στο δοχείο συλλογής νερού της συσκευής.
? Μόνιμη σύνδεση στην αποχέτευση μέσω ειδικού σωλήνα.
? Λειτουργία αυτόματης απόψυξης Για περαιτέρω προστασία του συμπιεστή, η συσκευή ξεκινά αυτόματα λειτουργία απόψυξης όταν η θερμοκρασία χώρου είναι πολύ χαμηλή.
? Λειτουργία AutoRestart Μόλις επανέλθει το ρεύμα, η συσκευή ξεκινά αυτόματα την λειτουργία της.
? Λειτουργία Lock Δυνατότητα κλειδώματος των λειτουργιών της συσκευής προς αποφυγή άσκοπης χρήσης από μικρά παιδιά ή κατοικίδια.
? Σύστημα ελέγχου κατά της υπερχείλισης νερού. Η συσκευή σταματά αυτόματα τη λειτουργία της όταν το δοχείου νερού γεμίσει ώστε να αποφευχθεί η υπερχείλιση νερού για την προστασία του χώρου σας.
? Χρονοδιακόπτης. Ρυθμίστε την αυτόματη έναρξη ή τερματισμό λειτουργίας της συσκευής βάσει προκαθορισμένης ώρας και εξοικονομήστε περισσότερη ενέργεια.
? Ηχητική και οπτική ειδοποίηση για το άδειασμα του δοχείου νερού. Ο έξυπνος αφυγραντήρας σας σας ειδοποιεί τόσο με ηχητικό όσο και με οπτικό σήμα πως το δοχείου νερού έχει γεμίσει και πρέπει να το αδειάσετε.
? Αυτοδιαγνωστικό σύστημα βλαβών. Σύστημα ελέγχου κατά της υπερχείλισης νερού Η συσκευή σταματά αυτόματα τη λειτουργία της όταν το δοχείου νερού γεμίσει ώστε να αποφευχθεί η υπερχείλιση νερού για την προστασία του χώρου σας.
? Σύστημα προστασίας του συμπιεστή. Μετά από διακοπή ρεύματος, συνήθως η επαναφορά του γίνεται με υψηλή τάση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στη συσκευή. Για αποτροπή τέτοιας πιθανής βλάβης, η συσκευή ξεκινά τη λειτουργία της 3’ μετά την επαναφορά του ρεύματος.
? Ροδάκια & Πρακτική χειρολαβή. Για εύκολη μετακίνηση του αφυγραντήρα σας.
? Εργονομική υποδοχή για την τακτοποίηση του φις του καλωδίου ρεύματος
? Μείωση του κόστους θέρμανσης. Κατά την λειτουργία του αφυγραντήρα η θερμοκρασία του χώρου αυξάνει έως 3oC. Περισσότερη ζέστη τον χειμώνα, χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, εξοικονόμηση χρημάτων!
? Σωλήνας αποστράγγισης για απ’ ευθείας σύνδεση στην αποχέτευση. Παρέχεται ειδικός σωλήνας για σύνδεση της συσκευής απευθείας στην αποχέτευση. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται συνεχής αποστράγγιση του νερού από το δοχείο συλλογής νερού απευθείας στην αποχέτευση.
Χαρακτηριστικά
Τάση / Συχνότητα Ρεύματος V/~Hz 220-240V/50Hz
Τύπος Προγραμματιστή Ηλεκτρονικός
Τύπος Συμπιεστή Παλινδρομικός
Δυνατότητα ρύθμισης ποσοστού υγρασίας ?
Δυνατότητα Αφύγρανσης (30? RH80%) lt / 24h 16
Κατανάλωση (30? RH80%) Watt 430
Κατανάλωση (27? RH60%) Watt 330
Χωρητικότητα δοχείου νερού lt 1.8
Παροχή Αέρα m3/h 120/110
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 2
Επίπεδο θορύβου Hi/Low dB(A) 44/41
Ψυκτικό Υγρό R290
Εύρος Θερμοκρασίας Λειτουργίας 5-32?
Διαστάσεις Συσκευής ΠxΥxΒ mm 352x398x206
Διαστάσεις Συσκευασίας ΠxΥxΒ mm 389x422x248
Καθαρό/Μικτό Βάρος kg 13/14

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Toyotomi

close
loading...