Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Telemax JH-NR24-13B Επαγγελματικό πάνελ υπερύθρων

399,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 147854

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Υπέρυθρο Panel Telemax DBK-280 με 4 διαβαθμίσεις ισχύος 2400W και τηλεχειριστήριο για χώρους μέχρι 30τμ

Εξαιρετική Απόδοση: η υπέρυθρη θέρμανση έχει απόδοση που φτάνει και το 92%. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας μετατρέπεται σε θερμική. Αυτό φυσικά σημαίνει οικονομία ρεύματος.
Υγιεινή θέρμανση: η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ευεργετική για την υγεία των ανθρώπων (πχ αρθρίτιδες κλπ). Επίσης, τα panel υπέρυθρης θέρμανσης, δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα διατηρώντας κάποιο επίπεδο υγρασίας και οξυγόνου. Τα κλασσικά θερμαντικά, θερμαίνουν τον χώρο αφού εξαλείψουν όλη την υγρασία του αέρα. Εάν όμως τα επίπεδα υγρασίας πέσουν κάτω από ένα επίπεδο, δημιουργούνται προβλήματα ξηρότητας, άσθματος, ξηροδερμίας κτλ
Αφαίρεση υγρασίας από τους τοίχους: η υπέρυθρη ακτινοβολία στεγνώνει την υγρασία από τους τοίχους και προστατεύει τα κτίρια από διάβρωση.
Καλύτερη κατανομή αέρα: η λειτουργία των υπέρυθρων panels δεν δημιουργεί ρεύματα αέρα μέσα στο σπίτι, αποτρέποντας την κυκλοφορία σκόνης καθώς και βακτηριδίων – ιών που μεταφέρονται με τον αέρα. Ιδιαίτερα ευεργετικό για ευπαθείς ομάδες, όπως ηλικιωμένοι, παιδιά, φιλάσθενα άτομα. Επίσης, έχετε έλλειψη αίσθησης κρύου λόγω ρευμάτων ψυχρού – θερμού αέρα που δημιουργούνται με τις κλασσικές μεθόδους θέρμανσης.
Αυτονομία χώρου: Απόλυτη αυτονομία θέρμανσης σε κάθε χώρο του σπιτιού σας.
Ευκολία Εγκατάστασης: Δεν χρειάζονται πρόσθετες εργασίες (μερεμέτια, εμφανείς σωλήνες θέρμανσης) Οικονομία χώρου-Αισθητική: Τα θερμαντικά panel υπερύθρων, δεν χρειάζονται μεγάλο χώρο εγκατάστασης και δεν αλλοιώνουν την αισθητική του χώρου. Επίσης, δεν εκέμπουν φως, οπότε δεν αλλοιώνουν το φωτισμό και το στυλ του χώρου.
Διατήρηση της θερμότητας : η θερμότητα «αποθηκεύεται» στα σώματα και στους τοίχους, και διατηρείται η αίσθηση της ζέστης ακόμη και μετά από αερισμό του χώρου.
Μέγιστη Οικονομία: τα υπέρθυρα πάνελ χρειάζονται περίπου 15-20 λεπτά για να πιάσουν το μέγιστο της απόδοσης τους και 30-40 λεπτά για να κρυώσουν. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουν να θερμαίνουν τον χώρο και όταν είναι σβηστά. Ασφάλεια: τα υπέρθυρα πάνελ τοποθετούνται ψηλά και είναι απολύτως ασφαλή.
Τεχνική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα!
Μηδενικό κόστος συντήρησης: τα υπέρυθρα θερμαντικά πάνελ δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Η θέρμανση με υπέρυθρες έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως εξαιρετική απόδοση, υγιεινή θέρμανση κτλ
Λειτουργία Infared panel heater
Εξαιρετική απόδοση χωρίς φώς ή θόρυβο
Ισχύς: 2400W
Κάλυψη 30τμ
Τηλεχειριστήριο
4 διαβαθμίσεις ισχύος
Στήριξη στον τοίχο
Δυνατότητα έδρασης από την οροφή
Αδιαβροχοποίηση: IPx4
Διαστάσεις: 1675x250x145mm
Βάρος: 6,5/8,00kgr
Κωδικός προϊόντος: 62269 Κατηγορίες: Θερμαντικά Σώματα, Κλιματισμός Θέρμανση & Καθαρισμός Αέρα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Telemax

close
loading...