Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886
TEFAL

Tefal Secure Neo 5 4 & 6lt Χύτρα Ταχύτητας 6lt

Τιμή φυσικού καταστήματος 119,00 €

105,20 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : P2544337

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η απόλυτη ασφάλεια για την ιδανική γεύση
Μαγειρέψτε με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο αποκλειστικό σύστημα ασφαλείας της χύτρας ταχύτητας Secure για ιδανικό μαγείρεμα πλούσιο σε βιταμίνες και σε ελάχιστο χρόνο! Απολαύστε όλες τις συνταγές σας με το σετ 4 & 6 λίτρων.
Χύτρα ταχύτητας με αποκλειστικό σύστημα ασφαλείας!
Η χύτρα ταχύτητας Secure σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια. Το αποκλειστικό σύστημα ασφαλείας της εξασφαλίζει ιδανικό μαγείρεμα σε κάθε χρήση. Διαθέτει 2 προγράμματα μαγειρέματος, για λαχανικά και για κρέας και ψάρι, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε όλα τα είδη νόστιμων και υγιεινών γευμάτων με τον τέλειο τρόπο! Η χύτρα ταχύτητας της TEFAL θα σας συνοδεύει στην κουζίνα σας για πολύ καιρό χάρη στην 10ετή εγγύηση που διαθέτει! Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές ενώ το υλικό της από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι θα σας χαρίσει άνεση στο καθάρισμα ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων.
Η απόλυτη ασφάλεια στην χύτρα
Η χύτρα Secure προσφέρει απόλυτη ασφάλεια κατά το μαγείρεμα χάρη στο πενταπλό αποκλειστικό σύστημα ασφαλείας: 1. Βαλβίδα λειτουργίας, 2. Ένδειξη πίεσης, 3. Βαλβίδα ασφαλείας, 4. Σύστημα αυτόματου κλειδώματος, 5. Φλάντζα, λάστιχο καπακιού
2 προγράμματα μαγειρέματος
Πρόγραμμα για λαχανικά και πρόγραμμα για κρέας και ψάρι ώστε να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες των τροφών.
10 χρόνια εγγύηση
Η χύτρα διαθέτει 10ετή εγγύηση για το ανοξείδωτο ατσάλι της χύτρας (εκτός καπακιού)
Δείκτης πίεσης
Υποδεικνύει το επίπεδο πίεσης της χύτρας ώστε να γνωρίζετε πότε πρέπει να μειώσετε την θερμοκρασία
Βαλβίδα ασφαλείας
Η βαλβίδα ασφαλείας απελευθερώνει την πίεση και ο ατμός διαφεύγει οριζόντια από την κορυφή του καπακιού σε περίπτωση υπερπίεσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Tefal

close
loading...