Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886
SAMSUNG

SAMSUNG WW90TA046AE/LE Πλυντήριο Ρούχων 9KG A+++

Τιμή φυσικού καταστήματος 539,00 €

489,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : WW90TA046AE

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος
To ενεργειακής κλάσης A+++-40% πλυντήριο ρούχων WW90TA046AE της Samsung με χωρητικότητα 9 κιλά και τεχνολογία Eco Bubble, που δημιουργεί φυσαλίδες αφρού, καθαρίζει βαθύτερα τα ρούχα, προσφέροντας άψογα αποτελέσματα πλύσης, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει πρόγραμμα ατμού για την απολύμανση των ρούχων και ειδικό πρόγραμμα Bubble Soak, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση των επίμονων λεκέδων, προσθέτοντας, εφόσον χρειάζεται ένα επιπλέον στάδιο 30 λεπτών στον κύκλο πλύση.

Υπέροχο αφρώδες Ecobubble

Η τεχνολογία Ecobubble έχει σχεδιαστεί για να αναμειγνύει αέρα, νερό και απορρυπαντικό, και να δημιουργεί έξυπνα φυσαλίδες που πλένουν τα ρούχα σου σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.


Μέγιστη καθαριότητα με τη δύναμη του ατμού

Όσον αφορά τον καθαρισμό σε βάθος, το Hygiene Steam στο πλυντήριο σου εξαλείφει όσα μπορείς να δεις αλλά και αυτά που δεν μπορείς- βακτήρια, γύρη, ακάρεα σκόνης και πολλά άλλα. Ο ατμός απελευθερώνεται προς τα πάνω για να καθαρίσει και το τελευταίο στοιχείο βαθιά και ομοιόμορφα. Το 99,9% των βακτηρίων εξαλείφονται και τα αλλεργιογόνα απενεργοποιούνται.

Καθαρό μηχάνημα με Drum Clean

Το Drum Clean διατηρεί το εσωτερικό του πλυντηρίου σου καθαρό υγιεινά χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και παλλόμενη, υψηλή ταχύτητα περιστροφής που απομακρύνει το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν οσμές στο κάδο, χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών. Επίσης, υπενθυμίζει μετά από 40 πλύσεις να εκτελέσεις έναν κύκλο καθαρισμού.

Καθαρό συρτάρι StayClean, καθαρότερα ρούχα

Οι στοχευόμενοι πίδακες νερού ξεπλένουν τη συσσώρευση απορρυπαντικού προηγούμενης πλύσης στο συρτάρι, και έτσι δεν χρειάζεται να το καθαρίζεις. Έτσι διατηρεί το πλυντήριο σου σε εξαιρετική κατάσταση και τα ρούχα σου καθαρίζονται σχολαστικά και υγιεινά κάθε φορά.


Τεχνολογία Inverter

Με αυτή την τεχνολογία έχεις ένα πλυντήριο που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί, έχει όλη την ισχύ που χρειάζεσαι, μειώνει τον θόρυβο και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από ένα τυπικό πλυντήριο ρούχων. Όλα χάρη στην τεχνολογία Inverter που αυξάνει την απόδοση και όχι τον θόρυβο. Τα εξαρτήματα και η μηχανισμός υποστηρίζονται από εγγύηση 10 ετών, προσφέροντάς σου ηρεμία για τα επόμενα χρόνια.

Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 85 x 60 x 55

Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη και 10 έτη το μοτέρ

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Samsung

close
loading...