Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Pyramis Θερμοσίφωνας 60lt Κάθετος 3.5kW

Τιμή φυσικού καταστήματος 169,00 €

149,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 027032201


Σε απόθεμα

Περιγραφή

Pyramis Θερμοσίφωνο 60lt Κάθετο
Τα ηλεκτρικά θερμοσίφωνα Pyramis, κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τις πιο σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας, παρέχοντας τη μέγιστη απόδοση λειτουργίας και μακροβιότητας. Η λύση για ζεστό νερό στην κουζίνα και το μπάνιο είναι απόλυτα οικονομική, με πιστοποίηση σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες 60035-1 και 60035-2.

Χαρακτηριστικά
Εξωτερικό περίβλημα: από χαλυβδοέλασμα πάχους 0,7 mm.
Ηλεκτροστατική βαφή: λευκού χρώματος, στους 200°C για απόλυτη προστασία ενάντια στη διάβρωση που προκαλείται από τους υδρατμούς και την υγρασία.
Εσωτερικό δοχείο: ιδιαίτερα βαθιάς εξέλασης, πάχους 2,5 mm ειδικού για επισμάλτωση.
Εσωτερική προστασία: διπλή επίστρωση εμαγιέ επάνω σε μέταλλο, που προσδίδει επιπλέον μόνωση ώστε να μην διαχέεται η θερμότητα και το νερό να διατηρείται ζεστό. Η συμπαγής δομή και η ελαστικότητα του μετάλλου, ενώνονται με την σκληρότητα και τις χημικές αντοχές του γυαλιού. Έτσι ο λέβητας προστατεύεται 100% από τη σκουριά, διότι το νερό δεν έχει επαφή με τα τοιχώματά του, εξασφαλίζοντας για πάντα καθαρό νερό.
Δεξαμενή νερού: με οριζόντια ραφή συγκόλλησης, γεγονός που της εξασφαλίζει μεγάλη αντίσταση στη διάβρωση, ισχυρή μηχανική αντοχή, απεριόριστη διάρκεια ζωής, καλύτερη εφαρμογή υάλωσης και απουσία εμφάνισης μικροοργανισμών και βακτηρίων.
Ισχυρή μόνωση: οικολογικής πολυουρεθάνης, πυκνότητας 20 kg/m³ και πάχους 25 mm, ώστε να διατηρεί το νερό ζεστό για πολλές ώρες και να μην υπάρχουν θερμικές απώλειες προς το περιβάλλον, εξοικονομώντας ενέργεια.
Ηλεκτρική αντίσταση 3500W: χάλκινη, εύκολης αντικατάστασης.
Θερμοστάτης: με διπλή ασφάλεια
Ράβδος μαγνησίου: για απόλυτη προστασία του λέβητα από τις ηλεκτρολύσεις.
Βαλβίδα ασφαλείας 9 bar: για προστασία σε περίπτωση αυξημένης πίεσης.
Θερμόμετρο ακριβείας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Pyramis

close
loading...