Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Πληκτρολόγιο Zeroground KB-2700G Sakimo με μπλε διακόπτες

Τιμή φυσικού καταστήματος 48,00 €

43,99 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 220053

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Zeroground KB-2700G SAKIMO RGB Mechanical Keyboard

Sakimo
RGB φωτισμός με Breathing mode
Μπλε μηχανικοί διακόπτες Outemu
Anti-ghosting
Χρόνος απόκρισης 0,2 ms
Με τη δύναμη των μπλε διακοπτών Outemu
Έτοιμοι να σου προσφέρουν την απολαυστική αίσθηση που περιμένεις από ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, οι μπλε διακόπτες Outemu προορίζονται για εκείνους που δίνουν βάρος στην τακτική. Με εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, θα αντέξουν για τουλάχιστον 50 εκατ. χτυπήματα αποτελώντας μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές.

Anti-ghosting για μία απόλυτα ακριβή εμπειρία χρήσης
Το Sakimo προσαρμόζεται στο gameplay και το στυλ πληκτρολόγησής σου αφού διαθέτει λειτουργία anti-ghosting για την καταγραφή της κάθε σου κίνησης και τη μεταφορά της στο εκάστοτε παιχνίδι με απόλυτη ακρίβεια.

Το παιχνίδι σου αποκτά χρώμα
Εξοπλισμένο με οπίσθιο φωτισμό RGB, το Sakimo θα δώσει χρώμα σε ολόκληρο το γραφείο σου. Διάλεξε το εφέ που προτιμάς μεταξύ των πέντε επιλογών που σου προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Breathing, καθόρισε τη φωτεινότητα και την ταχύτητά του και κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα σου απολαμβάνοντας το θέαμα.

Φτιάξε το προφίλ σου
Ρύθμισε το Sakimo όπως σε βολεύει, προγραμμάτισε τα πλήκτρα του και καθόρισε τον φωτισμό. Μόλις τελειώσεις, η ενσωματωμένη μνήμη των 64 kb θα αναλάβει την αποθήκευση των επιλογών σου, προκειμένου να σε ακολουθούν όπου κι αν παίζεις.
close
loading...