Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

PHILIPS S7940/16 Ξυριστική μηχανή προσώπου

159,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : S7940

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η ξυριστική μηχανή Philips της σειράς 7000 έχει κατασκευαστεί για βαθύ ξύρισμα σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχοντας σχεδιαστεί σε συνεργασία με δερματολόγους - προσφέρει προσωπική καθοδήγηση, βοηθώντας τους άνδρες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα. Γιατί κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική.
Δακτύλιοι SkinGlide με μικροσφαιρίδια για απαλότερη ολίσθηση

Απολαύστε την απαλή ολίσθηση της προηγμένης τεχνολογίας μικροσφαιριδίων της Philips. Εμπνευσμένη από τις αρχές ολίσθησης στην αεροδυναμική, οι δακτύλιοι της ξυριστικής μηχανής διαθέτουν μία επίστρωση από χιλιάδες μικροσκοπικά, σαν γυάλινα, σφαιρίδια για απόλυτη άνεση στο δέρμα.
Οι λεπίδες GentlePrecision προσφέρουν βαθύ ξύρισμα ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα

Απολαύστε βαθύ ξύρισμα ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα χάρη στις ανθεκτικές λεπίδες υψηλής ακρίβειας. Οι άκρες των λεπίδων είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κόβουν τις τρίχες με ακρίβεια, ελαχιστοποιώντας τα τραβήγματα ή τα επαναλαμβανόμενα περάσματα, ακόμα και σε γένια 3 ημερών.
Αισθητήρας BeardAdapt για αποτελεσματικό ξύρισμα ακόμη και σε περιοχές με πυκνή τριχοφυϊα

Ξυρίστε χωρίς κόπο ακόμα και περιοχές με πυκνά γένια. Η ξυριστική μηχανή ανιχνεύει την πυκνότητα των γενιών σας και προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ της μηχανής ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το προσωπικό πρόγραμμα ξυρίσματος δίνει λύση στις ιδιαιτερότητες του δέρματός σας
Λάβετε προσαρμοσμένες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα, όπως ερυθρότητα δέρματος, αίσθημα καύσου από το ξυραφάκι ή ανάπτυξη τριχών προς τα μέσα. Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και παρέχει συμβουλές για την προσωπική σας φροντίδα και τεχνική ξυρίσματος, μέσω της εφαρμογής GroomTribe.
Οι κεφαλές Flex πολλαπλών κατευθύνσεων προσαρμόζονται στο περίγραμμα με ελάχιστη πίεση

Ακολουθήστε απαλά το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού σας με τις ξυριστικές κεφαλές που κάμπτονται εύκολα και αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη. Έτσι, επιτυγχάνεται βαθύ ξύρισμα με λιγότερη πίεση και ελαχιστοποιείται η καταπόνηση του δέρματος.

Ρυθμίσεις ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
Ξυριστείτε με την προτεινόμενη ρύθμιση ταχύτητας που είναι προσαρμοσμένη στην επιδερμίδα σας ή επιλέξτε τη δική σας μέσω της συνδεδεμένης εφαρμογής GroomTribe. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κανονικό, ευαίσθητο και ιδιαίτερα ευαίσθητο ξύρισμα.
Το κάλυμμα Aquatec σας προσφέρει ένα άνετο στεγνό ή αναζωογονητικό υγρό ξύρισμα
Προσαρμόστε το πρόγραμμα ξυρίσματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με τo Aquatec Wet & Dry, μπορείτε να κάνετε άνετο, στεγνό ξύρισμα ή ένα αναζωογονητικό υγρό ξύρισμα. Μπορείτε να ξυριστείτε με αφρό ή τζελ ακόμη και κάτω από το ντους.
Τρίμερ ακριβείας SmartClick για μουστάκι και φαβορίτες
Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το αποσπώμενο τρίμερ ακριβείας. Είναι ιδανικό για να περιποιηθείτε το μουστάκι σας και να τριμάρετε τις φαβορίτες σας.
50 λεπτά αυτονομία με μία πλήρη φόρτιση
Ξυριστείτε χωρίς καλώδιο για 50 λεπτά μετά από μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.
Φόρτιση σε 1 ώρα

Φορτίστε πλήρως την ξυριστική μηχανή μέσα σε μόλις 1 ώρα με την ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου.

Χαρακτηριστικά
- SkinComfort:
- Δακτύλιοι SkinGlide
- Προσωπικό πρόγραμμα ξυρίσματος
- Ρυθμίσεις ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα
- Σύστημα ξυρίσματος: Λεπίδες GentlePrecision
- Παρακολούθηση περιγράμματος: Κεφαλή ContourDetect πολλαπλών κατευθύνσεων
- Εφαρμογή: GroomTribe
- Συμβατότητα με smartphone: Συμβατό με μια μεγάλη γκάμα συσκευών

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Philips

close
loading...