Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Philips 5000 Pro clipper HC5100/15 Κουρευτική Μηχανή

Τιμή φυσικού καταστήματος 35,00 €

35,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 08855100

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Κουρευτική Μηχανή Philips HC5100/15
Δημιούργησε το μοναδικό στυλ σου με την κουρευτική μηχανή της Philips HC5100/15. Χάρη στο ανθεκτικό μοτέρ της, σου παρέχει υψηλή ισχύ κοπής και αποδίδει έως και 4 φορές περισσότερο, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Ταυτόχρονα, οι ατσάλινες λεπίδες της κεφαλής, διαρκούν έως και 4 φορές περισσότερο σε σύγκριση με άλλες λεπίδες κορυφαίων κουρευτικών μηχανών.

Οι λεπίδες είναι ρυθμιζόμενες μεταξύ 0.5mm και 3.0mm ώστε να πετυχαίνεις από βαθύ κόψιμο έως και τριμάρισμα στα γένια, χωρίς τη χρήση χτένας. Παράλληλα είναι κοφτερές κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να κόψουν τις τρίχες στο επίπεδο του δέρματος, εξασφαλίζοντας ένα βαθύ κόψιμο ακριβείας.

Με τις ειδικά σχεδιασμένες άκρες των λεπίδων της Philips, θα έχεις λιγότερα κοψίματα ενώ ταυτόχρονα θα σου εξασφαλίζουν και λιγότερους ερεθισμούς. Με 7 κουμπωτές χτένες θα απολαμβάνεις ένα συνεχές, απαλό και ομοιόμορφο τριμάρισμα κάθε φορά ενώ η αντιολισθητική και ανάγλυφη λαβή με το μεγάλο καλώδιο 2.8m, σου παρέχουν μεγάλη ευελιξία κινήσεων.

Ανθεκτικό μοτέρ
Η κουρευτική μηχανή της Philips διαθέτει ένα γραμμικό μοτέρ για συνεχή, ανθεκτική ισχύ κοπής ενώ μπορεί και αποδίδει έως 4 φορές περισσότερο, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Ρυθμιζόμενες λεπίδες
Με εύκολη ρύθμιση μεταξύ 0.5mm και 3.0mm, οι λεπίδες ρυθμίζονται ώστε να πετυχαίνεις από βαθύ κόψιμο έως και τριμάρισμα στα γένια, χωρίς τη χρήση χτένας.

Κοφτερές λεπίδες
Οι ακονισμένες και κοφτερές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι κόβουν τις τρίχες στο επίπεδο του δέρματος, εξασφαλίζοντας ένα βαθύ κόψιμο ακριβείας.

Ατσάλινες λεπίδες
Οι ατσάλινες λεπίδες της Philips έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν σε σπασίματα και ρωγμές ενώ ταυτόχρονα διαρκούν έως και 4 φορές περισσότερο σε σύγκριση με άλλες λεπίδες κορυφαίων κουρευτικών μηχανών.

Αντιολισθητική λαβή
Η ανάγλυφη και αντιολισθητική λαβή της κουρευτικής σου εξασφαλίζει άνετο κράτημα. Ταυτόχρονα, το καλώδιο μήκους 2.8m σου προσφέρει μεγάλη ευελιξία κινήσεων.

Λιγότερα κοψίματα
Οι ειδικές άκρες της λεπίδας έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τον κίνδυνο κοψίματος ενώ κουρεύεις τα μαλλιά και τα γένια σου.

Λιγότεροι ερεθισμοί
Η κουρευτική μηχανή είναι σχεδιασμένη ώστε να σου εξασφαλίζει λιγότερους ερεθισμούς καθώς δημιουργείς το μοναδικό στυλ σου.

Αποσπώμενα χτενάκια
Διαθέτει 7 κουμπωτές χτένες, ώστε να επιλέγεις το επιθυμητό μήκος και να έχεις ένα συνεχές, απαλό και ομοιόμορφο τριμάρισμα, κάθε φορά.

Κύριες προδιαγραφές

Στοιχείο κοπής Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
Επιλογή μήκους Μοχλός αντίχειρα
Εξαρτήματα 7 χτένες για μαλλιά
Σύστημα κοπής

Πλάτος κόπτη: 41 χιλ.
Στοιχείο κοπής: Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
Επιλογή μήκους: Μοχλός αντίχειρα
Ισχυρό σύστημα

Μοτέρ: Μοτέρ με χάλκινο πηνίο
Λειτουργία: Μόνο με καλώδιο
Αξεσουάρ

Εξαρτήματα: 7 χτένες για μαλλιά
Εργαλεία κουρέα: Χτένα φορμαρίσματος και ψαλίδι
Συντήρηση
Βούρτσα καθαρισμού
Λάδι λίπανσης
Καλώδιο ρεύματος: Πολύ μεγάλου μήκους 2,8 μ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Philips

close
loading...