Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886
Όροι χρήσης

1. Γενικά

  • Ο χρήστης που εισέρχετε και κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος e-apostolakis θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της e-apostolakis χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

2. Δήλωση απορρήτου

  • Η εταιρία Αποστολάκη Μαρία που διαχειρίζετα την ιστοσελίδα e-apostolakis δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ή ανταλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της σε οποιονδήποτε, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση ή άλλη δημόσια αρχή. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα,επάγγελμα,ηλεκτρονική διέυθυνση,διέυθυνση κατοικίας κ.τ.λ.) και των συναλλαγών τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρούνται απόρρητα.
  • Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους με την Αποστολάκη Μαρία συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων τους για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναλλαγής τους με αυτήν, καθώς επίσης και της διαβίβασης για το σκοπό αυτό των στοιχείων του σε υπαλλήλους της Αποστολάκη Μαρίας.
  • Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Αποστολάκη Μαρία.

3. Παρεχόμενες πληροφορίες

  • Οι περιγραφές των προϊόντων στο site μας δίνονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες των εκάστοτε προϊόντων. Το κατάστημά μας προσπαθώντας πάντα βέβαια για την πιο σαφή και καλύτερα διατυπωμένη περιγραφή του προϊόντος δεν ευθύνεται για τυχόν παρατυπίες και μηχανογραφικά λάθη σε σχέση με την πραγματική αποτύπωση των χαρακτηριστικών και των φωτογραφιών. Γι αυτό είναι σημαντικό προτού προβείτε σε κάποια παραγγελία να έρχεστε σε επικοινωνία με το κατάστημα για ταυτοποίηση των στοιχείων του προϊόντος.
4. Πολιτική Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος
  • Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αφορούν ΜΟΝΟ αυτό και ισχύουν μόνο στην περίπτωση που θα έχει προηγηθεί παραγγελία.

5. Περιορισμός ευθύνης

  • Η εταιρεία Αποστολάκη Μαρία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-apostolakis ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Επίσης η εταιρεία Αποστολάκη Μαρία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οι τιμές των μεταφορικών και των προϊόντων μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
  •  

6. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

  • Όλο το περιεχόμενο του e-apostolakis, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του e-apostolakis και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.
  • Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, η αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, αναπαραγωγή, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολή δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload), οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχεται στο δικτυακό αυτό τόπο. Συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή της διάθεσης των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη.


close
loading...