Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

NOBU GURU 10DEN1 Αφυγραντήρας 10Lt

Τιμή φυσικού καταστήματος 110,00 €

96,90 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 2606922

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Αφυγραντήρας υψηλών επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση!

Συνεχής αποστράγγιση για μέγιστες επιδόσεις
Προστασία υπερχείλισης για ασφαλή λειτουργία
Χαμηλή κατανάλωση για μέγιστη οικονομία
Προηγμένη τεχνολογία συνεχούς αφύγρανσης
ψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση
Ο αφυγραντήρας Guru 10 λίτρων, είναι η ιδανική λύση για να αντιμετωπίσετε μια για πάντα την υγρασία, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Αποδίδει αποτελεσματικά, σε θερμοκρασίες 5-35°C και δρα καταλυτικά σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία, όπως το στέγνωμα ρούχων. Η αθόρυβη λειτουργία του και η λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης, εξασφαλίζουν ιδανικά επίπεδα υγρασίας με χαμηλή στάθμη θορύβου και υγιεινή ατμόσφαιρα με καθαρό αέρα.

Χαμηλή κατανάλωση
Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη υγρασία στο χώρο σας αλλά και από περιττά έξοδα χάρη στην ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση του αφυγραντήρα Guru. Εξοικονομήστε χρήματα και απολαύστε υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Συνεχής αφύγρανση
Χάρη στη λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης αντιμετωπίστε τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας ακόμα στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα προσφέρει καταλυτικές λύσεις σε περιπτώσεις όπως το στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων, ώστε να εξαφανίσετε την υγρασία στη στιγμή.

Προστασία υπερχείλισης
Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός του αφυγραντήρα με προστασία από υπερχείλιση εγγυάται την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του. Με άμεση και αποτελεσματική δράση, μόλις το δοχείο νερού γεμίσει, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα και η λυχνία γεμάτου δοχείου θα ανάψει για να σας ειδοποιήσει να αδειάσετε το δοχείο.

Συνεχής αποστράγγιση
Ξεγνοιάστε από το συνεχές άδεισμα του δοχείου νερού χάρη στην δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Εύκολα και γρήγορα, τοποθετείτε το σωληνάκι στο πίσω μέρος του αφυγραντήρα και στη συνέχεια στο σιφώνι. Το νερό που συλλέγεται κατά τη λειτουργία της συσκευής οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση, αποφεύγοντας κάθε περίπτωση διαρροής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
10DEN1
Ικανότητα αφύγρανσης10 λίτρα / 24 ώρες
Κατανάλωση
(26.7? 60%ΣΥ)216 W
Στάθμη θορύβου43 db(A)
Παροχή αέρα100 m³ / h
Δοχείο νερού2 Λίτρα
Διαστάσεις
(ΠxΒxΥ)300 ? 212 ? 410 mm
Καθαρό βάρος10.7 kg
Ψυκτικό υγρόR134A / 0,07
Θερμοκρασία χώρου5 - 35 ?

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Inventor

close
loading...