Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Morris Φούρνος άνω Πάγκου 77lt χωρίς Εστίες MOF-64546

Τιμή φυσικού καταστήματος 319,00 €

379,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 04.620.64546.00

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Φούρνος Morris MOF64546 ʼνω Πάγκου
Φούρνος Morris MOF64546 ενεργειακής κλάσης Α, με ψηφιακό χρονοδιακόπτη, χωρητικότητα 77 lt, διακόπτες τύπου Push & Pull, αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με τριπλό κρύσταλλο και εντελώς επίπεδη εσωτερική επιφάνεια για εύκολο καθαρισμό.

Τηλεσκοπικός μηχανισμός
Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός σου επιτρέπει να βάζεις και να βγάζεις τα ταψιά εύκολα και με ασφάλεια, διευκολύνοντας την επιτήρηση του ψησίματος. Ταυτόχρονα μειώνουν κατά πολύ την πιθανότητα να έρθεις σε επαφή με το ταψί και να υποστείς εγκαύματα. Με τον τηλεσκοπικό μηχανισμό και το κάτω τμήμα να διαθέτει σύστημα πλήρους επέκτασης σου επιτρέπουν να παρακολουθείς την εξέλιξη του ψησίματος εύκολα και με ασφάλεια, ακόμα και όταν ψήνεις περισσότερα από ένα φαγητά ταυτόχρονα.

Γρήγορη προθέρμανση
Με τη λειτουργία αυτή, ο φούρνος φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε μόνο 3 λεπτά η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φούρνου φτάνει στους 150°C, 20% γρηγορότερα από τον κανονικό χρόνο προθέρμανσης.

Σύστημα Cool Front
Το εσωτερικό τζάμι της πόρτας με την ειδική ανακλαστική επιφάνεια μειώνει τη θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας. Το τριπλό τζάμι της πόρτας και το ειδικό σύστημα ψύξης, διατηρούν τη θερμοκρασία του μπροστινού τμήματος του φούρνου πολύ χαμηλότερη και άρα πιο ασφαλή κατά τη χρήση.

Πόρτα νέου σχεδιασμού
Με πόρτα νέου σχεδιασμού που καθιστά εύκολη και ασφαλή την αφαίρεση του γυαλιού της πόρτας χωρίς να απαιτείται η αφαίρεση όλης της πόρτας. Δύο ασφάλειες στο πάνω μέρος της πόρτας σου επιτρέπουν την αφαίρεση του γυαλιού χωρίς τη χρήση επιπρόσθετων εργαλείων. Έτσι είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρείς τον φούρνο σου καθαρό.

Χωρητικότητα
Με θάλαμο ψησίματος εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας 77 λίτρων.

Διακόπτες
Διακόπτες που συνδυάζουν την ευκολία χρήσης με την υψηλή αισθητική. Μπορείς να πατήσεις το διακόπτη που θέλεις και να είναι έξω κατά τη διάρκεια της χρήσης και όταν τελειώσεις το μαγείρεμα να τον πατήσεις και να μπει πάλι μέσα στον πίνακα ελέγχου έτσι ώστε να αφήνεις μια επίπεδη επιφάνεια για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και το σημαντικό να μην λερώνονται. Διαθέτει επίσης ψηφιακό χρονοδιακόπτη για εύκολο μαγείρεμα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σου.

Εύκολος καθαρισμός
Θάλαμος ψησίματος με ειδική επίστρωση “easy clean”. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία καθαρισμού με ατμό, σε βοηθάει να διατηρείς τον φούρνο καθαρό, σαν καινούριο γρήγορα χωρίς κόπο, που κάνει το καθάρισμα του φούρνου εύκολη υπόθεση.

Σύστημα ψησίματος με αέρα
Ο ζεστός αέρας ο οποίος παράγεται από τις αντιστάσεις διαχέεται με τη βοήθεια του ανεμιστήρα ομοιόμορφα σε ολόκληρο το εσωτερικό του φούρνου, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο αλλά και γρηγορότερο ψήσιμο των φαγητών σου.

Εξαρτήματα
Πλαϊνές ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός επιπέδων, σχάρα, ρηχό ταψί, βαθύ ταψί, πίνακας συνταγών στην πόρτα και λειτουργία σούβλας, για να μπορείς να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου φαγητά και στη σούβλα.

Ενεργειακή κλάση Α
Η υψηλή ενεργειακή απόδοση του φούρνου Morris σε βοηθάει να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το ύψος των λογαριασμών και προστατεύοντας το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σου.

Χαρακτηριστικά
Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με τριπλό κρύσταλλο και εντελώς επίπεδη εσωτερική επιφάνεια για εύκολο καθαρισμό
9 λειτουργίες ψησίματος με λειτουργία αέρα και γκριλ
Λειτουργία γρήγορης προθέρμανσης και απόψυξης
Φωτισμός φούρνου
Ψηφιακός χρονοδιακόπτης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Morris

close
loading...