Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Στεγνωτήριο Miele TWB140 WP με Αντλία Θερμότητας 7kg A++

835,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 11286490

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Τεχνολογία EcoDry
Η τεχνολογία EcoDry της Miele εγγυάται συνεχώς χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μικρούς χρόνους στεγνώματος. Με την αποτελεσματική αλληλεπίδραση του συστήματος φίλτρου της Miele και του εναλλάκτη θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση, ο εναλλάκτης θερμότητας δεν φράζει ποτέ με χνούδια μειώνοντας μόνιμα την απόδοση.
Ενεργειακή απόδοση
Το στεγνωτήριο της Miele έχει αντλία θερμού αέρα και ενεργειακή κλάση Α+++. Οι συσκευές με τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα Miele ProfiEco και ρυθμιζόμενο συμπιεστή λειτουργούν ακόμη πιο οικονομικά και επιτυγχάνουν ενεργειακή κλάση A+++.
Τεχνολογία αντλίας θερμότητας
Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας είναι κυρίως γνωστά για την ενεργειακή τους απόδοση. Στεγνώνουν τα ρούχα σου πολύ οικονομικά. Αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες της τεχνολογίας αντλίας θερμότητας προστατεύουν και τις ποιοτικές ίνες των ρούχων σου. Έτσι, μπορείς να στεγνώσεις ευαίσθητα υφάσματα με άνεση.
Εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση
Στα στεγνωτήρια με αντλία θερμού αέρα, ο εναλλάκτης θερμότητας προστατεύεται από ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος και δεν χρειάζεται καθαρισμό. Αυτό εξασφαλίζει ότι η κατανάλωση ρεύματος παραμένει χαμηλή για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
Λειτουργία προστασίας από το τσαλάκωμα
Αν δεν μπορείς να βγάλεις τα ρούχα αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, η λειτουργία αφαίρεσης τσαλακώματος εξασφαλίζει ότι τα ρούχα χαλαρώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην τσαλακώνονται.
Η υψηλότερη απόδοση συμπύκνωσης
Η στεγανότητα είναι πολύ σημαντική για την ποιότητα ενός στεγνωτηρίου. Όσο λιγότερος υγρός και ζεστός αέρας διαφεύγει, τόσο υψηλότερη η συμπύκνωση. Τα μεγάλα επίπεδα υγρασίας που διαφεύγουν σε ένα κλειστό δωμάτιο είναι ανεπιθύμητα: Οι υδρατμοί στους τοίχους μπορεί να προκαλέσουν μούχλα και να ζημιές στο υλικό των τοίχων. Το στεγνωτήριο της Miele έχει τις καλύτερες τιμές στεγανότητας και εντάσσεται στην κορυφαία κλάση απόδοσης για τη συμπύκνωση.
Εύχρηστο φίλτρο χνουδιών
Με το έξυπνο φίλτρο χνουδιών, επιτέλους απαλλάσσεσαι από τα χνούδια. Επίσης, το φίλτρο χνουδιών είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Αν εμφανιστεί το μήνυμα “Καθαρισμός φίλτρων”, το φίλτρο χνουδιών Miele αφαιρείται πανεύκολα από μπροστά. Η ιδιαίτερα λεία επιφάνεια του πλέγματος κάνει το καθάρισμα εύκολο και πρακτικό. Τα ρούχα δεν έρχονται σε επαφή με το φίλτρο χνουδιών, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα δεν γεμίζουν με χνούδια.
Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα για στέγνωμα 7 kg
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 85 x 59.6 x 64.3
Ενεργειακή Κλάση A++
Σύστημα Συμπύκνωσης Υδρατμών Διαθέτει
Πρόγραμμα Easy Iron Υποστηρίζεται
Πρόγραμμα Ατμού Δεν διαθέτει
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Πλάτος 59.6 cm
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον Add Laundry ,προσθέστε ρούχα κατά τη διάρκεια του προγράμματος, Eco Dry εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση καθώς και ειδικά φίλτρα χνουδιών για τέλεια επίτευξη στεγνώματος χωρίς μείωση απόδοσης στο πέρας των χρόνων, Τεχνολογία στεγνώματος με αντλία θερμού αέρα, Sensitive ηλεκτρονική μέτρηση υγρασίας, Μεγάλο δοχείο συγκέντρωσης νερού 4,2litra, Ειδική θέση στο φίλτρο πόρτας για τον αρωματισμό ρούχων Fragrance Dos,Περιστρεφόμενος επιλογέας για εύκολη πλοήγηση και πλήκτρα αφής Direct Sensor,προστασία από τσαλάκωμα, φωτιζόμενος κάδος με led λυχνία, ειδική ηχομόνωση για ασύγκριτα αθόρυβη λειτουργία, Φωτεινή λυχνία για άδειασμα δοχείο νερού και καθαρισμό φίλτρου χνουδιών
Βάρος σε Kg 58

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Miele

close
loading...