Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Miele G 5050 SCVi Active Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων για 14 Σερβίτσια

949,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 0044214

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Έξυπνη τροφοδοσ. νερού για πλύσιμο με λιγότερο νερό

Στο πρόγραμμα ECO, η κατανάλωση νερού μειώνεται στα 8,9 λίτρα. Συνεπώς απαιτείται λιγότερη ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και απολαμβάνετε τα οφέλη ενός ενεργειακά αποδοτικού πλυντηρίου. Η εξοικονόμηση νερού επιτυγχάνεται με την έξυπνη σχεδίαση του συστήματος παροχής και ενός νέου συστήματος φίλτρου υψηλής απόδοσης. Η επιπλέον μόνωση μειώνει τις θερμικές απώλειες και συνεπώς την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού.
Ένας σχεδιασμός πόρτας που τα κάνει όλα

Διαπιστώστε πόσο εύκολα ανοίγει και κλείνει η πόρτα της Miele. Η πόρτα παραμένει στη θέση που θα επιλέξετε.
Αποτέλεσμα κατά των ιών – με επιστημονική απόδειξη

Ξένοιαστο πλύσιμο πιάτων: σε συνδυασμό με τα PowerDisk και UltraTabs, τα προγράμματα Υγιεινής και Εντατικής Πλύσης απομακρύνουν αξιόπιστα άνω του 99,9% των ιών (για παράδειγμα κορωνοϊοί, γριποϊοί ή νοροϊοί). Επιβεβαιώνεται από δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο Υγιεινής και Ιολογίας. Το Rhine-Waal University of Applied Sciences επιβεβαίωσε επίσης την εξαιρετικά υγιεινή απόδοση καθαρισμού των πλυντηρίων πιάτων Miele. Περισσότερο από το 99,99% των βακτηρίων (Enterococcus faecium) αφαιρέθηκε με το AutoDos και το PowerDisk στο πρόγραμμα ECO 50°C και στα προγράμματα QuickPowerWash 65°C στο πλαίσιο ενός ελέγχου υγιεινής. Επιπλέον, το πρόγραμμα υγιεινής μείωσε το φορτίο βακτηρίων (Enterococcus faecium ή Micrococcus luteus) με συντελεστή τουλάχιστον 10.000, ακόμα και χωρίς απορρυπαντικό.
ʼψογο καθάρισμα σε λιγότερο από μια ώρα

Απαράμιλλη σύμπραξη: το πρόγραμμα QuickPowerWash και οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες All in 1 UltraTabs επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος για μέτρια λερωμένα σκεύη σε 58 λεπτά, ακριβώς όπως το PowerDisk. Οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες διαλύονται σε μόλις 2-3 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση καθαρισμού ξεκινά από την έναρξη του κύκλου πλύσης.
ʼριστα αποτελέσματα για γυάλινα και πλαστικά

Εγγυημένο στέγνωμα: χάρη στην παρατεταμένη φάση στεγνώματος και την αυξημένη θερμοκρασία του τελικού ξεβγάλματος, τα πάντα στεγνώνουν τέλεια, ακόμα και τα γυάλινα και πλαστικά.
Χωρητικότητα 14 σερβίτσια
Προγράμματα 5
Θερμοκρασίες 5
Ενεργειακή Κλάση E
Πίνακας Χειρισμού Μη εμφανής
Οθόνη Ενδείξεων
Πλάτος 60 cm
Δυνατότητα Μισής Πλύσης
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ένδειξη Υπολοιπόμενου Χρόνου πλύσης
Επίπεδο Θορύβου 45 db
Τύπος Απορρυπαντικού Υγρό – Ταμπλέτα – Σκόνη
Επιπλέον Τρίτο κάνιστρο ειδικό για μαχαιροπήρουνα
Κατανάλωση νερού 2492
Eco Λειτουργία

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Miele

close
loading...