Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886
LG

LG GSL760PZUZ Ψυγείο Ντουλάπα NoFrost

1149,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : gsl760

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Ψυγείο Ντουλάπα Lg GSL760PZUZ
Ψυγείο Ντουλάπα Lg GSL760PZUZ συνολικής μικτής χωρητικότητας 668 λίτρων, ενεργειακής κλάσης Α++, με γραμμικό συμπιεστή για υψηλή αντοχή και συρτάρι Moist Balanced Crisper που διατηρεί την υγρασία στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi για απομακρυσμένο χειρισμό.

Total No Frost
Η κορυφαία τεχνολογια Total No Frost της LG εξασφαλίζει φρεσκάδα, καθαριότητα, γρηγορότερη ψύξη και εξοικονόμηση ενέργειας. Φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο: Το σύστημα γρήγορης και ομοιόμορφης ψύξης εξασφαλίζει μεγαλύτερη φρεσκάδα στα τρόφιμα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής κάθε μέρα. Ομοιόμορφη ψύξη: Το σύστημα
Multi Air Flow της LG διαχέει ομοιόμορφα τον ψυχρό αέρα σε κάθε γωνιά του ψυγείου. Ταχύτερη Ψύξη: Η θερμοκρασία μειώνεται πιο γρήγορα κάθε φορά που τοποθετείτε τρόφιμα στο ψυγείο. Καθαρός εσωτερικός χώρος: Διατηρεί την υγιεινή του ψυγείου σας. Διαρκής εξοικονόμηση ενέργειας: διατηρεί το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής
ενέργειας χαμηλότερο και προστατεύει περισσότερο το περιβάλλον μας.

Γραμμικός συμπιεστής
Η τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή Inverter της LG, καθιστά τα ψυγεία LG πρωτοπόρα στο χώρο σε ότι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, τη διάρκεια διατήρησης της φρεσκάδας, τα επίπεδα θορύβου, τη χωρητικότητα και την ανθεκτικότητα. Ο Γραμμικός συμπιεστής Inverter της LG ελέγχει αποτελεσματικά την ενέργεια και μειώνει τις εσωτερικές τριβές του συμπιεστή. Η αλλαγή από κινητήρα αμφίδρομης κειτουργίας σε κινητήρα πιστονιών σημαίνει βέλτιστη απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Ο μικρότερος αριθμός σημείων τριβής συμβάλλει στη μείωση του επιπέδου θορύβου ενώ ενισχύει την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Έτσι η LG έχει τη δυνατότητα να προσφέρει 10ετή εγγύηση για το Γραμμικό συμπιεστή Inverter.

Smart Inverter συμπιεστής
Ο Smart Inverter συμπιεστής είναι ένας προηγμένος και υψηλής ενεργειακής απόδοσης συμπιεστής που εξοικονομεί ενέργεια έως και 36%. Σχεδιασμένος για να σας δώσει απαράμιλλη απόδοση, μεγάλη εξοικονόμηση και σούπερ αθόρυβη λειτουργια, ο νέος Smart Inverter συμπιεστής είναι μια ακόμη απολαυστική καινοτομία για την εξυπηρέτησή σας.

Smart Diagnosis
Η λειτουργια Smart Diagnosis της LG, είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίζετε προβλήματα της συσκευής σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την επίσκεψη τεχνικού. Απλώς τηλεφωνήστε στη γραμμή βοήθειας, εξυπηρέτησης πελατών της LG, βάλτε το τηλέφωνο στη συσκευή και η συσκευή θα στείλει ένα σήμα
σε ένα διαγνωστικό υπολογιστή ο οποίος θα μπορέσει να παρέχει διάγνωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να σας δώσει μια άμεση λύση.

Λυχνία LED
Ο φωτισμός LED εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με το συμβατικό φωτισμό με λυχνία. Χαρίζει στα τρόφιμα μεγαλύτερη φρεσκάδα δεδομένου ότι εκλύεται λιγότερη θερμότητα.

Moist Balance Crisper/Συρτάρι Humidity Controller (Fresh Balancer)
Η διατήρηση του σωστού επιπέδου της υγρασίας έχει μεγάλη σημασία, ώστε τα φρούτα και τα λαχανικά να διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο. Το συρτάρι Fresh Balancer της LG είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.
Τύπος Ψύξης: Full No Frost
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 179 x 91.2 x 73.8
Ενεργειακή Κλάση: A++
Χωρητικότητα σε lt (Μικτή): 668
Χρώμα: Shiny

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : LG

close
loading...