Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Krups XN910CS Vertuo Next Καφετιέρα Deluxe Chrome

115,70 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : XN910CS

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η Nespresso Vertuo Next Premium της KRUPS εξυπηρετεί 4 διαφορετικά μεγέθη κάψουλας. Θα ετοιμάσει τον πρωινό καφέ με μόνο ένα πάτημα και διαθέτει αυτόματη εξαγωγή κάψουλας και ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο.

Μοναδική εκχύλιση για κάθε κάψουλα
Η Vertuo Next Premium, χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion της Nespresso, απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα που ξεχωρίζουν σε κάθε χαρμάνι, περιστρέφοντας τον αλεσμένο καφέ σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo έως και 7.000 φορές το λεπτό.

Το έξυπνο σύστημα εκχύλισης της, αναγνωρίζει την κάψουλα Vertuo που έχει επιλεγεί από το barcode που αναγράφεται στην επιφάνειά της και προσαρμόζει ανάλογα τις παραμέτρους εκχύλισης αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν οι ρυθμίσεις.


Μόνο με ένα άγγιγμα
Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, η μηχανή καφέ Vertuo Next Premium της Nespresso προσφέρει έναν κόσμο γεμάτο αναρίθμητες δυνατότητες στην εκχύλιση του καφέ. Η Vertuo Next Premium προθερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και η κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo εξάγεται αυτόματα με το άνοιγμα της κεφαλής.


Είναι πάντα up-to-date
Η premium καφετιέρα επιτρέπει μέσω της smart τεχνολογίας Bluetooth και της συνδεσιμότητας Wi-Fi, την αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού και των προγραμμάτων της στις τελευταίες ενημερώσεις της Nespresso.


Απολαυστικός espresso σε 5 μεγέθη
Από τον πληθωρικό Carafe (535ml) στον κλασικό Mug (230 ml), στον ισορροπημένο Gran Lungo (150 ml) και φυσικά, τον έντονο μονό (40 ml) ή τον διπλό (80 ml) Espresso, με φυσικά σχηματισμένη κρέμα που περικλείει όλα τα αρώματα του καφέ.


Κατασκευαστής: Krups
Κάψουλα: Vertuo
Ισχύς: 1500 W
Πίεση: -
Χωρητικότητα lt: 1,7 lt
Ακροφύσιο Ατμού: Όχι
Αφρογαλιέρα: Όχι
Αυτόματος Καθαρισμός: Όχι
Χρώμα: Μαύρο
Διαστάσεις
Μήκος: 14 cm
Βάθος: 31,4 cm
Ύψος: 42,9 cm
close
loading...