Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Korting KE 6151WPM Κουζίνα 729334

Τιμή φυσικού καταστήματος 499,00 €

478,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 30000702

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Korting KE6151WPM Κουζίνα Εμαγιέ
Korting KE6151WPM Κουζίνα Εμαγιέ χωρητικότητας 65lt, ενεργειακής κλάσης Α, με αποσπώμενη πόρτα με διπλά κρύσταλλα για εύκολο καθάρισμα και συρτάρι αποθήκευσης σκευών.

Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα
Οι φούρνοι korting χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους και στο χαρακτηριστικό τους σχήμα εξασφαλίζουν άψογο ψήσιμο μέχρι και τριών φαγητών ταυτόχρονα. Η έξυπνη διανομή του αέρα, εξασφαλίζει ότι το φαγητό θα ψηθεί ομοιόμορφα σε κάθε επίπεδο.

Σχήμα παραδοσιακού φούρνου
Οι φούρνοι korting διαθέτουν το σχήμα του παραδοσιακού φούρνου στο πάνω μέρος τους επιτρέποντας στο ζεστό αέρα να κινείται ελεύθερα και να αγκαλιάζει το φαγητό. Έτσι ψήνεται από όλες τις πλευρές και γίνεται τραγανό από έξω και ζουμερό από μέσα. Το σχήμα αυτό επιτυγχάνει υψηλότερη αποδοτικότητα ψησίματος σε όλα τα επίπεδα.

Πλαϊνές ράγες
Όλοι οι φούρνοι korting διαθέτουν πλαϊνές ράγες που διευκολύνουν τη διαχείριση του ταψιού μέσα σε αυτόν και προστατεύουν το εμαγιέ από γδαρσίματα.

Συρτάρι αποθήκευσης
Όλες οι ελεύθερες κουζίνες korting διαθέτουν ένα μεγάλο και βαθύ συρτάρι ιδανικό για την αποθήκευση ταψιών και άλλων αξεσουάρ μαγειρικής.

Μάτι καφέ
Οι ελεύθερες εμαγιέ κουζίνες korting διαθέτουν ένα μικρό μάτι, ιδανικό για καφέ.

Γρήγορες ζώνες
Οι γρήγορες ζώνες μαγειρέματος μπορούν να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη ισχύ από τις κανονικές ζώνες μαγειρέματος, επομένως μπορούν να ζεσταθούν πιο γρήγορα. Αυτές οι ζώνες μαγειρέματος υποδεικνύονται με μια κόκκινη κουκίδα στη μέση.

Προγράμματα λειτουργίας:
Aqua Clean
Η λειτουργία Aqua Clean κάνει το καθάρισμα των φούρνων Korting παιχνίδι. Απλά τοποθέτησε μισό λίτρο νερό σε ένα ταψί στην κάτω ράγα, στο φούρνο και επίλεξε το πρόγραμμα Aqua Clean όπου η θερμοκρασία αυτόματα ανεβαίνει στους 70°C. Σε 30 λεπτά τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλο το φούρνο. Λεκέδες και λίπη μαλακώνουν και μπορείς να τα απομακρύνεις απλά σκουπίζοντας.

Ξεπάγωμα
Μπορείς εύκολα να αποψύξεις κατεψυγμένα φαγητά επιλέγοντας τη λειτουργία της απόψυξης. Ο αέρας κυκλοφορεί μέσα στο φούρνο χωρίς να ενεργοποιηθούν οι αντιστάσεις. Έτσι επιτυγχάνεται υγιεινή απόψυξη χωρίς να αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση των τροφίμων.

Θέρμανση πιάτων
Χρησιμοποίησε αυτή τη λειτουργία για να ζεστάνεις τα πιάτα σου πριν το σερβίρισμα του φαγητού, ώστε να διατηρήσεις το φαγητό ζεστό για περισσότερο χρόνο.

Επιπλέον λειτουργίες:
Διαθέτει ταχεία προθέρμανση, πάνω και κάτω αντίσταση, κάτω αντίσταση, γκριλ, μεγάλο γκριλ, γκριλ με ανεμιστήρα, πάνω αντίσταση και ανεμιστήρας, θερμός αέρας και κάτω αντίσταση, θερμός αέρας, κάτω αντίσταση και ανεμιστήρας, πάνω και κάτω αντίσταση και ανεμιστήρας και επιλογή για οικολογικό μαγείρεμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Korting

close
loading...