Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Inventor Supreme SUVI-12WFI/ SUVO-12 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU με Ιονιστή και WiFi

499,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 220226973


Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Η σειρά κλιματιστικών Supreme της inventor, παρέχουν αποτελεσματική προστασία από μικρόβια, βακτήρια και ιούς χάρη στην Τεχνολογία Ultraviolet τύπου C και του Ιονιστή.
Η ιδανική καθαριότητα συναντά την εξοικονόμηση ενέργειας!
Η ανανεωμένη σειρά Supreme φροντίζει για τη διασφάλιση της ιδανικής ατμόσφαιρας καθαρού και υγιεινού αέρα στον χώρο σας, χάρη στην Τεχνολογία Ultraviolet τύπου C και του Ιονιστή που εξουδετερώνουν άμεσα και αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, τη σκόνη και τις οσμές, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης ιών & αλλεργιών. Παράλληλα, τα κλιματιστικά Supreme συμβάλλου στην μέγιστη εξοικονόμηση: αυτό γίνεται πράξη με την υψηλή ενεργειακή κλάση Α+++ που μειώνει δραστικά το λειτουργικό κόστος χαρίζοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες αλλά και χάρη στην λειτουργία Hotel Menu που μπορεί να επιτύχει εξοικονόμηση στο 70%!
Σε αυτό το πλαίσιο συμβάλλει και η Wi-Fi διαχείριση του κλιματιστικού σας, εγγυώμενη την διαμόρφωση των ιδανικών για εσάς συνθηκών μέσω smartphone ή tablet από όπου κι αν βρίσκεστε ενώ παράλληλα σας εξοικονομεί τόσο ενέργεια όσο και χρόνο! Τέλος, η υπεροχή του κλιματιστικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τη νέα επίστρωση Χρυσής Προστασίας, που αυξάνει το ποσοστό προστασίας της εξωτερικής και της εσωτερικής μονάδας από τους παράγοντες που προκαλούν φθορά, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας την απόδοση του κλιματιστικού στα ύψη και επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C & Ιονιστής:
Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Ο Ιονιστής εξασφαλίζει με φυσικό & αποτελεσματικό τρόπο την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ. και παρέχει αέρα υψηλής καθαριότητας που προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και σας απαλλάσσει από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου.
Ενεργειακή Κλάση Α+++:
Η τεχνολογική υπεροχή της σειράς Supreme εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ (θέρμανση – θερμή ζώνη) των κλιματιστικών Inventor και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.
Παράλληλα εξοικονομήστε χρήματα ενώ επίσης φροντίζετε για το ενεργειακό αποτύπωμα με την επιλογή κλιματιστικού χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.
Wi-Fi Standard:
Mέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi και της εφαρμογής Inventor Control δημιουργείτε το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store και εξοικονομήστε ενέργεια ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας.
Η εφαρμογή Inventor Control σας επιτρέπει όχι μόνο να ρυθμίζετε τη συσκευή σας, αλλά και να δημιουργείται εξατομικευμένα σενάρια σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα, τις ανάγκες του χώρου και την πρόβλεψη του καιρού, καθώς και να μοιράζεστε τη συσκευή σας με όποιον εσείς επιθυμείτε.
Hotel Menu:
Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας.
Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.
Χρυσή Προστασία:
Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σας, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας σε διαβρωτικά στοιχεία όπως η βροχή και ο αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφεληθείτε από την χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και αποτρέψτε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.
Ψυκτική Απόδοση:12.000 (3.800-14.200) Btu / h
Ψυκτική Απόδοση:3.52 (1.11-4.16) kWatt
Θερμική Απόδοση:13.000 (3.700-14.400) Btu / h
Θερμική Απόδοση:3.81 (1.08-4.22) kWatt
Ψύξη
Φορτίο Σχεδιασμού:3.6 kW
Ενεργειακή Κλάση:A++
SEER:6.1
Ετήσια Κατανάλωση Ρεύματος:211 kWh / έτος
Θέρμανση Μέση Ζώνη
Φορτίο Σχεδιασμού:2.7 kW
Ενεργειακή Κλάση:A+
SCOP:4.0
Ετήσια Κατανάλωση Ρεύματος:945 kWh / έτος
Θέρμανση Θερμή Ζώνη
Φορτίο Σχεδιασμού:2.5 kW
Ενεργειακή Κλάση:A+++
SCOP:5.1
Ετήσια Κατανάλωση Ρεύματος:686 kWh / έτος
Τάση/ Συχνότητα/ Φάση:220 – 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη:5.24(0.5-6.9) Α
Ρεύμα Λειτουργίας Θέρμανση:4.73(0.4-6.9) Α
Κατανάλωση Ψύξη:1.21 (0.13-1.58) W
Κατανάλωση Θέρμανση:1.09 (0.10-1.68) W
Παροχή Αέρα (Υψηλή / Μέση / Χαμηλή):540/430/314 m³ / h
Στάθμη Θορύβου :Εσωτ. Μονάδα (Αθόρυβη / Χαμηλή / Μέση / Υψηλή):22/25/34.5/40.5 db(A)
Στάθμη Θορύβου Εξωτερική Μονάδα:56 db(A)
Ηχητική Ισχύς Εσωτερική Μονάδα:55 db(A)
Ηχητική Ισχύς Εξωτερική Μονάδα:63 db(A)
Ικανότητα Αφύγρανσης:1.6 L/h
Ικανότητα Αφύγρανσης:38.4 L/ημέρα
Τύπος Συμπιεστή:ROTARY
Γραμμή Υγρού – Γραμμή Αερίου:1 / 4” – 3 / 8”
Παροχικά Καλώδια Εξωτερικής Μονάδας (No x mm2) / Ασφάλειες Τήξης:3 ? 1.5 / 10 Α
Καλώδια Εντολών:5 ? 1.5 No x mm²
Διαστάσεις Εσωτερική Μονάδα(MxΠxY): 805x194x285 mm
Διαστάσεις Εξωτερική Μονάδα(MxΠxY): 720x270x495 mm
Καθαρό Βάρος Εσωτερική/ Εξωτερική:7.6/23.2 kg
Ψυκτικό Υγρό / Ποσότητα:R32/550 g
Εύρος Λειτουργίας Εξωτ. Θερμοκρασίας Ψύξη:-15~50 °C
Εύρος Λειτουργίας Εξωτ. Θερμοκρασίας Θέρμανση:-15~30 °C
close
loading...