Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα Rowenta RO6841 Silence Force

Τιμή φυσικού καταστήματος 149,00 €

138,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : RO6841

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

H Silence Force προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα σκουπίσματος με αθόρυβη λειτουργία 69 dB(A) σε πλήρη ισχύ, επίπεδο θορύβου κάτω από αυτό μιας καθημερινής συζήτησης. Ο κινητήρας της σκούπας Silence Force είναι καλύτερα απομονωμένος από ότι σε μια συμβατική συσκευή, η μείωση των κραδασμών καθιστά επίσης δυνατή τη μείωση του θορύβου που δημιουργείται κατά τη χρήση

Allergy + εγκλωβίζει 99,98% της σκόνης και των αλλεργιογόνων.
Τρίχες κατοικίδιων, υπολείμματα ακάρεων και άλλα σωματίδια εξαλείφονται χάρη στην υψηλή απόδοση φίλτρου και σακούλας Hygiene+. Κατάλληλη για αλλεργικούς ή όσους έχουν θέματα αναπνευστικού.

Σακούλα Hygiene+ με μεγαλή χωρητικότητα 4.5 Lt. Είναι το μυστικό όπλο για τέλειο φιλτράρισμα και βελτιωμένη υγιεινή, ιδιαίτερα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, καθώς αποτρέπει τον σχηματισμό νέφους σκόνης και επαφής με αυτή, ενω παράλληλα χαρίζει απόλυτη άνεση και μεγαλύτερη αυτονομία ώστε να σκουπίζετε πανεύκολα μεγάλους χώρους, χωρίς να πρέπει να γίνεται συχνή αλλαγή της σακούλας.

Η λειτουργία μεταβλητού ελέγχου σας δίνει την ευελιξία να ρυθμίζετε την ισχύ κατά τον καθαρισμό μαλακών επιφανειών και όταν χρειάζεστε μέγιστη ισχύ για σκληρές επιφάνειες δαπέδου. Ρυθμίσετε την απορροφητικότητα της σκούπας και εξασφαλίστε άψογα αποτελέσματα ανάλογα με την επιφάνεια που επιθυμείτε να καθαρίσετε με τον ενσωματωμένο περιστροφικό διακόπτη.

Μετακινείται πανεύκολα προς κάθε κατεύθυνση, χάρη στις τέσσερις περιστρεφόμενες ρόδες 360° που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία κατά την χρήση.

Καλώδιο μήκους 8.4m με αυτόματο τύλιγμα.

Ένδειξη πληρότητας σακούλας.

Μεταλλικό τηλεσκοπικό κοντάρι.

Χώρα κατασκευής Γαλλία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Rowenta

close
loading...