Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Hoover HGO320H 011 Σκούπες Ρομπότ

Τιμή φυσικού καταστήματος 189,00 €

159,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 38383000

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

HOOVER H-GO 300 HYDRO H-GO320H 011
Σκούπα Ρομπότ
Μπορείτε να ξενοιάσετε πλέον από το σκούπισμα και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Hoover, με χρόνια εμπειρίας στις σκούπες, φροντίζει ο χώρος σας να είναι πιο καθαρός από ποτέ χωρίς να κάνετε κάτι, παρά να ενεργοποιήσετε τη σκούπα ρομπότ H-GO 300 HYDRO.

Αισθητήρες No Touch
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα έπιπλα σας μην χτυπηθούν ή να χτυπήσει κάπου η ίδια η σκούπα. Με τους αισθητήρες No Touch που διαθέτει, ανιχνεύει τα εμπόδια και τα έπιπλα και τα αποφεύγει μειώνοντας τη ταχύτητα και αλλάζοντας τη κατεύθυνση της.

Χωρίς πτώσεις
Η H-GO 300 HYDRO είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρες σετ αισθητήρων για να αναγνωρίζει αυτόματα τις σκάλες και τα σκαλοπάτια και να αποφεύγει να πέσει.

Προγραμματισμός λειτουργίας
Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να προγραμματίσετε έναν καθαρισμό για όταν δεν είστε σπίτι.

Ξεκινήστε ή διακόψτε τη λειτουργία της H-GO 300 HYDRO χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο ίδιο το ρομπότ ή μέσω του τηλεχειριστηρίου με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Λειτουργία σφουγγαρίσματος
Μία ηλεκτρική σκούπα που εξυπηρετεί και στο σφουγγάρισμα σε μία κίνηση. Η H-GO 300 HYDRO διαχειρίζεται εύκολα τη σκόνη και τη βρωμιά για να εξασφαλίσει πεντακάθαρα δάπεδα, όπως ξύλο, πλακάκια, laminate και πέτρα.

Κινητήρας Brushless
Ο κινητήρας Brushless της H-GO 300 HYDRO προσφέρει εξαιρετική αναρρόφηση και απίστευτη πρόσληψη σε περιπτώσεις λεπτής σκόνης και μεγαλύτερων αντικειμένων. Λειτουργεί με μαγνήτες που μειώνουν την τριβή και τους κραδασμούς και αυξάνουν την ταχύτητα, ενώ εγγυάται ισχυρή αναρρόφηση, μεγάλη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Μπαταρία λιθίου
Η μπαταρία λιθίου παρέχει έως και 120 λεπτά συνεχούς αναρρόφησης για εξασφάλιση αποτελεσματικού και πλήρους καθαρισμού ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, αφού χωράει παντού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Hoover

close
loading...