Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Green Pan Wok με Κεραμική Αντικολλητική Επίστρωση Infinity 28cm (CW002355-002)

37,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : CW002355-002

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Green Pan Wok με Κεραμική Αντικολλητική Επίστρωση Infinity 28cm

Το τηγάνι Thermolon™ Infinity κατασκευάζεται από βαρύ ατσάλι με επεξεργασία αλουμινίου και δεν περιέχει μόλυβδο ή κάδμιο, ενώ παράλληλα διαθέτει την υγιεινή κεραμική αντικολλητική επίστρωση Thermolon™ Infinity, ενισχυμένη με διαμάντια.

Η επίστρωση Thermolon™ Infinity είναι ένας πολύ καλός αγωγός της θερμότητας που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε σε χαμηλότερη θερμοκρασία και να εξοικονομείτε ενέργεια. Επιπλέον, το σκεύος αναπτύσσει γρηγορότερα θερμοκρασία και το φαγητό μαγειρεύεται ομοιόμορφα.
Η επίστρωση Thermolon™ Infinity είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες (μέχρι και 450°C).
Κατασκευάζεται χωρίς PFOA με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες
Εύκολο καθάρισμα χάρη στην εξαιρετικές αντικολλητικές ιδιότητες
Υγιεινή Κεραμική Αντικολλητική Επίστρωση THERMOLON™ INFINITY

Ανακαλύψτε την τελευταία γενιά κεραμικών επιστρώσεων THERMOLON™ INFINITY, ενισχυμένη με διαμάντια. Ακόμα ένα βήμα μπροστά, για πιο εξελιγμένο και ανθεκτικό αποτέλεσμα!

Χάρη στην ενισχυμένη επιφάνεια, το THERMOLON™ INFINITY είναι μια από τις πιο ανθεκτικές επιστρώσεις μέχρι σήμερα και καθιστά τη χρήση των μεταλλικών εργαλείων ασφαλή.

Διατηρώντας τα ίδια πλεονεκτήματα για την υγεία όπως και οι προηγούμενες ποιότητες THERMOLON™ , αυτή η νέα τεχνολογία επιτρέπει στην Green Pan™ να διατηρήσει την κορυφαία θέση της στις υγιεινές και φιλικές προς το περιβάλλον αντικολλητικές κεραμικές επιστρώσεις.

Γιατί Διαμάντια;

To διαμάντι είναι το πιο σκληρό υλικό στη φύση, είναι αντικολλητική και πολύ καλός αγωγός της θερμοκρασίας.
close
loading...