Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Fissler Vitaquick χύτρα ταχύτητας 10Lt

Τιμή φυσικού καταστήματος 199,00 €

182,90 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 60070010

24 μήνες εγγύηση
Σε απόθεμα

Περιγραφή

Fissler Vitaquick 10lt New Χύτρα Ταχύτητος
Η χύτρα ταχύτητας Vitaquick της Fissler, κατασκευάζεται με τα καλύτερης ποιότητας υλικά. Μαγειρεύει ως 70% ταχύτερα από τον συμβατικό τρόπο μαγειρέματος, μειώνει την κατανάλωση ρεύματος στο μισό και διατηρεί τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία του φαγητού χάρη στον μικρό χρόνο μαγειρέματος και την απουσία οξυγόνου. Εξαιρετικός σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής, εύκολος χειρισμός και πάνω απ' όλα ασφάλεια στην χρήση. Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες, ακόμα και για τις επαγωγικές.

Εύκολη τοποθέτηση:
Χάρη στη μεταλλική γλωττίδα πάνω στο καπάκι, είναι εξαιρετικά εύκολο να το τοποθετήσεις στη σωστή θέση. Και χάρη στο νέο σχεδιασμό του χείλους του σκεύους, το κλείσιμο του σκεύους είναι επίσης τόσο εύκολο όσο και η αλφαβήτα.

Ασφάλεια & Ευκολία

Η πολυχύτρα είναι εξοπλισμένη με μια εργονομική λαβή με άνοιγμα. Αυτό εγγυάται τον ασφαλή χειρισμό, ακόμα και με υγρά ή λαδωμένα χέρια. Απλή απελευθέρωση του ατμού, η ειδική και εύκολη λειτουργία εκτόνωσης του ατμού, σου επιτρέπει να ελέγχεις με ακρίβεια την απελευθέρωσή του. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να πιέζεις το πλήκτρο με το χέρι.

Δείκτης λειτουργίας
Διαθέτει μεγάλο δείκτη μαγειρέματος με βαθμίδα για ελαφρύ και γρήγορο. ?ρα τον χρησιμοποιείς ανάλογα με το τι αποτέλεσμα θες να έχεις και τι φαγητό θες να μαγειρέψεις.

Κλείσιμο ασφαλείας
Όταν η χύτρα ταχύτητας κλείσει σωστά, ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος "κλικ" και μια χρωματική ένδειξη στη λαβή αλλάζει από κόκκινη σε πράσινη. Μόνο τότε μπορεί να αρχίσει να δημιουργείται πίεση.

Αποσπώμενη λαβή
Η λαβή που βρίσκεται στο καπάκι είναι αποσπώμενη για να σε διευκολύνει στον καθαρισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την ξεβιδώσεις με το χέρι.
Για όλους τους τύπους εστίας
Με αυτόν τον πάτο, η πολυχύτρα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο εστίας. Το σκεύος θερμαίνεται γρήγορα και ομοιόμορφα και μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια

Ένδειξη λίτρων
Ενδείξεις λίτρων στο εσωτερικό της πολυχύτρας για να μπορείς να υπολογίζεις με ακρίβεια την ποσότητα νερού.

Χύτρα με χωρητικότητα 10lt, βάση Super Thermic, κωνικό σχήμα, αποσπώμενη λαβή καπακιού , ένδειξη ασφαλούς κλεισίματος, ανοίγματα για την έξοδο του ατμού & βαλβίδα Fissler Euromatic.
Λαβή καπακιού αποσπώμενη για εύκολο καθαρισμό
Πλήκτρο απελευθέρωσης για την αποσυμπίεση και το άνοιγμα του σκεύους
Ένδειξη ασφαλούς κλεισίματος και μηχανισμός ασφαλείας
Ανοίγματα για την έξοδο του ατμού
Μεγάλος δείκτης μαγειρέματος
Ανοίγματα για την έξοδο του ατμού
Οδηγός τοποθέτησης και εγκοπή για τον οδηγό τοποθέτησης
Αντιολισθητική λαβή σκεύους και βοηθητική λαβή
Ένδειξη στάθμης γεμίσματος
Βαλβίδα Fissler Euromatic
Βίδα στερέωσης για τη λαβή του καπακιού και βίδα για στερέωση της βαλβίδας ελέγχου
Λάστιχο στεγανοποίησης
Μεβράνη σιλικόνης
Φλάντζα βαλβίδας ελέγχου και φλάντζα βάσης βαλβίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Fissler

close
loading...