Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Candy FCXP 625 XL Φούρνος άνω Πάγκου 80lt χωρίς Εστίες Π59.5εκ.

459,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 33702358

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Candy FCXP 625 XL Φούρνος άνω Πάγκου 80lt

Η σειρά φούρνων MAXI της Candy, προσφέρει την μεγαλύτερη εσωτερική χωρητικότητα φούρνου, στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με απόδοση Α και μέγιστες επιδόσεις. Με 8 λειτουργίες μαγειρέματος, όπως ξεπάγωμα, άνω και κάτω αντίσταση, γκριλ με αέρα, κάτω αντίσταση με ανεμιστήρα, άνω και κάτω αντίσταση, Grill και Pizza, δεν αποκλείεται κανένα φαγητό από το μενού. Ο χειρισμός του φούρνου είναι απλός, μέσω 2 βυθιζόμενων περιστροφικών διακοπτών και μιας οθόνης αφής. Ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει ένα σετ τηλεσκοπικών βραχιόνων και μηχανισμό πόρτας Soft Close, που επιτρέπουν τον εύκολο και άνετο χειρισμό του φούρνου, ακόμη και με το ένα χέρι!

Χωρητικότητα 80lt

Μεγάλη εσωτερική χωρητικότητα, έως 80 λίτρα σημαίνει καλύτερη κυκλοφορία αέρα και μεγαλύτερες δυνατότητες μαγειρέματος. Μεγάλος χώρος, μεγάλη ευελιξία!

Βυθιζόμενοι Διακόπτες

Οι βυθιζόμενοι διακόπτες σου επιτρέπουν να διατηρείς την επιφάνεια επιλογής λειτουργιών επίπεδη, ώστε ο καθαρισμός της να γίνεται εύκολα.

Soft Close

Η τεχνολογία πόρτας Soft Close σου επιτρέπει να χειρίζεσαι το φούρνο ακόμα και με το ένα χέρι. Κλείσε την πόρτα και η επαναφορά της γίνεται απαλά και ελεγχόμενα για μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Ενεργειακή Κλάση: A
Χωρητικότητα Φούρνου: 80 lt
Τρόποι Ψησίματος: 8 (ξεπάγωμα, άνω και κάτω αντίσταση, γκριλ με αέρα, κάτω αντίσταση με ανεμιστήρα, άνω και κάτω αντίσταση, Grill και Pizza)
Διακόπτες: Χωνευτοί
Αυτόματη απενεργοποίηση Φούρνου
Ασφάλεια κλειδώματος
Ρολόι: Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
Συνδυάζεται με εστίες αυτόνομες
Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται: 2 σχάρες, 2 ταψιά 35 εκ
Οθόνη Touch
Τηλεσκοπικός βραχίονας
Soft Close στην πόρτα
Χρώμα: Inox
Βάρος σε Kg: 36
Διαστάσεις εντoιχισμού σε cm: 58,5 x 56 x 56
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 59,5 x 59,5 x 56,8

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : candy

close
loading...