Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Candy CWC 150 EM/N Συντηρητής Κρασιών 41 Φιαλών

249,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 34004515

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Η νέα σειρά συντηρητών κρασιού της Candy DiVino, σχεδιάστηκε για να παρέχει άριστες συνθήκες για τα κρασιά, υψηλή αποδοτικότητα και άψογο Ιταλικό design

Με μαύρο σώμα και πλαίσιο πόρτας, μεταλλικά, σταθερά ράφια, δημιουργεί ένα άριστα λειτουργικό και αισθητικό σύνολο που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε σαλόνι.
Το εύρος θερμοκρασίας καλύπτει ανάγκες αποθήκευσης από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου, για να συντηρεί όλων των τύπων τα κρασιά, από κόκκινα έως λευκά σαμπανιζέ, στα κάτω ράφια, που διαθέτουν ειδική κλίση. Με 6+1 επίπεδα αποθήκευσης, έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει έως και 41 φιάλες.
Η ρύθμιση της θερμοκρασίας, γίνεται εύκολα και απλά από τον περιστροφικά ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, που είναι τοποθετημένος στο επάνω μέρος της συσκευής για να είναι εύκολα προσιτός, αλλά και να διακοσμεί αισθητικά τη συσκευή, με τις inox λεπτομέρειες.
Ο ισχυρός φωτισμός LED, φωτίζει επαρκώς την καμπίνα, για να προσφέρει πλήρη ορατότητα με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και χωρίς να ανεβάζει τη θερμοκρασία του θαλάμου.
Χαρακτηριστικά:

Τύπος Ψυγείου Wine Cooler
Τοποθέτηση Ελεύθερο
Χωρητικότητα σε Φιάλες 41
No Frost Όχι
Ενεργειακή Κλάση G
Κλιματική Κλάση ST
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας 158 kWh
Επίπεδα Θορύβου 39 dB
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
ΧρώμαBlack
Διαστάσεις Προϊόντος 84.5 cm x 49 cm x 55 cm – (Υ x Π x Μ)
Βάρος 29 Kg
Δυνατότητα αναστροφής πόρτας Όχι

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : candy

close
loading...