Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886
BOSCH

Bosch WGG2540KPL Πλυντήριο Ρούχων 10kg 1400 Στροφών

687,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : WGG2540KPL

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Το πλυντήριο ρούχων WGG2540KPL από τον κατασκευαστή Bosch, έχει χωρητικότητα κάδου κατάλληλη για έως και 10 κιλά άπλυτων ρούχων, και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας. Παράλληλα χάρη στον μεγάλο κάδο, εκτός από πολλά ρούχα για πλύσιμο μπορεί να χωράει και παπλώματα ή κουβέρτες. Η φόρτωση των ρούχων γίνεται από τη στρογγυλή πόρτα στο μπροστινό μέρος της συσκευής, και για τον λόγο αυτό ονομάζεται εμπρόσθιας φόρτωσης.

Είναι ενεργειακής κλάσης C, που σημαίνει ότι προσφέρει συνολικά κανονική κατανάλωση, σε σχέση με τα υπόλοιπα πλυντήρια ρούχων. Έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου καθώς κατά την πιο θορυβώδη λειτουργία του, αυτή του στυψίματος, ο θόρυβος δεν ξεπερνά τα 75db. Διαθέτει 14 επιλογές διαφορετικών προγραμμάτων, ώστε να προσαρμόσετε το πλύσιμο ανάλογα με το είδος των ρούχων που έχετε τοποθετήσει στον κάδο.

Η ψηφιακή οθόνη εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τον χρόνο ή το επιλεγμένο πρόγραμμα πλύσης. Όλες οι ρυθμίσεις και πληροφορίες για τη λειτουργία του πλυντηρίου είναι εύκολες τόσο να τις επιλέξετε, όσο και να τις αναγνωρίσετε στην οθόνη.
Με το πρόγραμμα καθυστέρησης έναρξης μπορείτε πλέον να προγραμματίζετε το πλύσιμο των ρούχων σας για κάποια άλλη στιγμή μέσα στη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Απλώς επιλέξτε το πρόγραμμα και τον χρόνο που επιθυμείτε να ξεκινήσει το πλύσιμο, χωρίς να ανησυχείτε για δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται από υγρά ρούχα που έχουν μείνει μέσα στον κάδο, έως το άπλωμα. Επίσης εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια, ρυθμίζοντας το πλύσιμο σε ώρες χαμηλότερης χρέωσης ρεύματος.

Τέλος, ο μέγιστος αριθμός στροφών που μπορεί να λειτουργήσει αντιστοιχεί σε 1400 στροφές ανά λεπτό. Όταν οι στροφές είναι υψηλές, τα ρούχα βγαίνουν στεγνότερα και έτσι μειώνεται η ώρα για το στέγνωμα. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν το στέγνωμα γίνεται μετέπειτα σε στεγνωτήριο, καθώς εξοικονομούνται χρήματα και χρόνος. Ενδεικτικά τα βαμβακερά και τα μικτά υφάσματα μπορούν να πλυθούν σε πρόγραμμα με 1000 στροφές, τα πιο ευαίσθητα υφάσματα όπως μαλλί, μετάξι σε πρόγραμμα με 600 στροφές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Πλήρως αυτόματο πλυντήριο ρούχων, Serie | 6
Ενεργειακή κλάση: C, 75 dB
Μέγιστη χωρητικότητα 10 κιλά,
Μέγιστες στροφές στυψίματος: 1400 rpm
Υγιεινή Plus: Πρόγραμμα για καθαρά ρούχα απαλλαγμένα από μικρόβια
Πρόγραμμα καθαρισμού κάδου με υπενθύμιση
Ρυθμίσεις με πλήκτρα αφής TouchControl: Θερμοκρασία, Στροφές στυψίματος, Anti-Stain, SpeedPerfect, Λιγότερο τσαλάκωμα, Πρόπλυση, Επιπλέον νερό & ξέβγαλμα, Προσθήκη ρούχων, Προγραμματισμός λήξης σε 1-24 ώρες
Anti-Stain: 4 τύπο λεκέδων απομακρύνονται με το πάτημα ενός κουμπιού
SpeedPerfect – τέλεια πλύση έως 65% γρηγορότερη
Συμπλήρωση ρούχων – δυνατότητα να προσθέσετε ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης
Μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος, θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας και προτεινόμενου φορτίου
Ένδειξη υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού
Επιλογέας προγραμμάτων SoftDial – Πλήρως ηλεκτρονικός για όλα τα προγράμματα
Ακουστικό σήμα λήξης προγράμματος
EcoSilenceDrive – αθόρυβο και ανθεκτικό μοτέρ inverter
ActiveWaterPlus – εξαιρετική οικονομία χάρη στην απόλυτης ακρίβειας ρύθμιση ποσότητας νερού που χρειάζεται η κάθε πλύση - ιδανική ποσότητα νερού για κάθε φορτίο ρούχων
Κάδος VarioDrum, με απαλή πλευρά για τα ευαίσθητα & εντατική για τα ανθεκτικά
AntiVibrationDesign – μοναδική κατασκευή πλαϊνών τοιχωμάτων για τη μείωση θορύβου περιστροφής και δόνησης
Έλεγχος μη ισορροπημένης κατανομής φορτίου
Αναγνώριση αφρού – έλεγχος αφρού και απομάκρυνσή του
Εξάρτημα για υγρά απορρυπαντικά στη θήκη
Πολλαπλών σταδίων προστασία από διαρροές
Κλείδωμα συσκευής – παιδική ασφάλεια
AquaSecure – σύστημα προστασίας από διαρροές

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Bosch

close
loading...