Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

Αρτοπαρασκευαστής Tristar BM-4586 Λευκό

Τιμή φυσικού καταστήματος 89,00 €

77,90 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 1-85-4586


Σε απόθεμα

Περιγραφή

Φροντίζει να απολαμβάνετε πάντα νόστιμο, φρεσκοψημένο ψωμί. Χάρη στα 19 προ-προγραμματισμένα προγράμματα ψησίματος μπορείτε να αφήσετε τον παρασκευαστή ψωμιού να κάνει όλη τη δουλειά. Μπορείτε να επιλέξετε το ειδικό πρόγραμμα χωρίς γλουτένη, αλλά μπορείτε επίσης να αποφασίσετε πόσο σκούρα θα είναι η κόρα του ψωμιού.

Πολυλειτουργικό


Μπορεί να πάρει όλη τη δουλειά από τα χέρια σας. Χάρη στα 19 διαφορετικά προγράμματα ψησίματος δεν μπορείτε μόνο να φτιάξετε το πιο νόστιμο φρέσκο ψωμί, αλλά μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε μαρμελάδα, γιαούρτι, ρύζι ή ζύμη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε μια ελαφριά, μέτρια ή σκούρα κρούστα. Ο αρτοπαρασκευαστής διαθέτει γάντζο ζύμωσης, οπότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε τα υλικά και η μηχανή θα κάνει όλη τη δουλειά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά


Το ψωμί θα διατηρηθεί αυτόματα ζεστό για μία ώρα μετά το ψήσιμο χάρη στη λειτουργία διατήρησης ζεστού. Το χρονόμετρο επιτρέπει να ξυπνάτε με φρεσκοψημένο ψωμί: δεν έχετε παρά να προσθέσετε τα υλικά και να ρυθμίσετε το χρονόμετρο και το ψωμί σας θα παρασκευαστεί με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της παρασκευής του δικού σας ψωμιού είναι ότι δεν θα περιέχει ανθυγιεινά πρόσθετα και γνωρίζετε ακριβώς ποια συστατικά χρησιμοποιούνται. Το ψωμί είναι συχνά λιγότερο ακριβό στην παρασκευή του γιατί μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τα υλικά.

Πλήρως εξοπλισμένο


Το Tristar BM-4586 Bread Maker παρέχεται με οθόνη LCD με ψηφιακό χρονοδιακόπτη και ψηφιακό πίνακα ελέγχου. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τον παρασκευαστή ψωμιού στις δικές σας προτιμήσεις. Η μηχανή ψωμιού καθαρίζεται πολύ εύκολα χάρη στο αφαιρούμενο ταψί ψησίματος που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων με αντικολλητική επίστρωση.

Ευέλικτο στη χρήση


Το καπάκι της ψωμοποιίας είναι εύκαμπτο: επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως φουσκώσει πολύ η ζύμη, γιατί το καπάκι θα ανοίξει! Το Tristar BM-4586 Bread Maker έχει μέγιστη χωρητικότητα 1000 γραμμάρια, αλλά είναι δυνατή και η παρασκευή μικρότερων ποσοτήτων. Το παράθυρο προβολής στο καπάκι σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη διαδικασία ψησίματος.Λόγοι για να το επιλέξετε :

19 προ-προγραμματισμένα προγράμματα ψησίματος για την προετοιμασία διαφόρων προϊόντων
Ειδικό πρόγραμμα χωρίς γλουτένη
Με λειτουργία χρονοδιακόπτη και διατήρησης της θερμοκρασίας: μπορείτε να ξυπνήσετε ακόμη και με φρεσκοψημένο ψωμί
Ρυθμιζόμενος βαθμός ροδίσματος για να ρυθμίσετε το χρώμα της κρούστας
Αντικολλητική επίστρωση, αφαιρούμενο και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ταψί ψησίματος που κάνει τη μηχανή ψωμιού να καθαρίζεται εύκολα
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία διατήρησης θερμότητας
Κύριο υλικό Πλαστική ύλη
Ρυθμιζόμενα επίπεδα ροδίσματος
Διαφανές καπάκι
Επιλογή μεγέθους καρβέλι 1,0 Lb, 1,5 Lb, 2,0 Lb
Χωρίς BPA
Oθόνη LCD
Πρόγραμμα χωρίς γλουτένη
Μεζούρα
Ανταλλακτικά που αντέχουν στο πλυντήριο πιάτων
Αντιολισθητικά πόδια
Χρονόμετρο
Προγραμματισμένα προγράμματα ψησίματος 19
Διακόπτης έναρξης / λήξης
Ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ροδίσματος 3
Τάση (V) 230 V
Συχνότητα (Hz) 50 Hz
Τύπος βύσματος ρεύματος F - CEE 7/4 (Schuko)
Ισχύς (W) 550 W
Αποσπώμενο ταψί
Σήμα ποιότητας EMC
Κρυφό θερμαντικό στοιχείο
Αντικολλητική επίστρωση
Μήκος καλωδίου ρεύματος (m) 1,2 μ
Περιλαμβάνονται γάντζοι ζύμωσης
Χρώμα λευκό
Πίνακας Ελέγχου Ψηφιακός
Αυτόματο κλείσιμο
Λειτουργία χρονοδιακόπτη
close
loading...