Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2392036886

AEG VX82-1-2CR Ηλεκτρική Σκούπα 3.5lt + 1 πακέτο σακούλες δώρο

Τιμή φυσικού καταστήματος 189,00 €

189,00 € Αξία με Φ.Π.Α. (24,00%)

Κωδικός : 2258507

24 μήνες εγγύηση
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

- Τύπος σκούπας: Με σακούλα
- Ισχύς: 600W
- Στάθμη θορύβου: 57 dB
- Χωρητικότητα σακούλας: 3,5L
- Τηλεσκοπικός σωλήνας: Ναι
- Φίλτρο ΗΕΡΑ: Ναι
- Ένδειξη πληρότητας σακούλας: Ναι
- Ακτίνα λειτουργίας: 12m
- Εξαρτήματα: 3 multi tool
- Τεχνολογία SmartMode για αυτόματη προσαρμογή της ισχύος μεταξύ πατώματος και χαλιού
- Ακροφύσιο OneGo Power Clean για κορυφαία απόδοση
- Τηλεσκοπικός σωλήνας με interlocking
- Βάρος: 7 Kg
- Εγγύηση: 2 Χρόνια

Η AEG VX82-1-2CR, με 57dB, είναι η απόλυτα αθόρυβη σκούπα. Με ακροφύσιο OneGo Power Clean, για κορυφαία απόδοση και τεχνολογία SmartMode, που προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ, μεταξύ πατώματος και χαλιού, προσδιορίζει νέα δεδομένα στη φροντίδα πατώματος.

Τεχνολογία Smartmode

Η προηγμένη τεχνολογία Smartmode της σκούπας AEG αναγνωρίζει τον κάθε τύπο του πατώματος και ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ, για πιο εύκολη ολίσθηση από πάτωμα σε χαλί, χαρίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα και κορυφαίο καθάρισμα.

Αθόρυβο σκούπισμα

Σκουπίστε ελεύθερα και αθόρυβα, χωρίς να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με το σύστημα PureSound. Επιπλέον, ο πρωτοποριακός συνδυασμός του μοτέρ, του σφραγισμένου συστήματος και του σχεδιασμού του ακροφυσίου σας χαρίζει ακόμα περισσότερη ησυχία για σκούπισμα σε όλα τα πατώματα.

Ακροφύσιο OneGo Power Clean

Η ολοκαίνουργια και καινοτόμα σχεδίαση του ακροφυσίου OneGo Power Clean της σκούπας προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα και απόδοση όσον αφορά τη συλλογή όλων των σωματιδίων, μεγάλων ή μικρών, αξεναρτήτως πατώματος. Διαθέτει το καταλληλότερο σχήμα για να καθαρίζει τα δάπεδά σας με μία ήπια κίνηση.

55% ανακυκλωμένο και 100% ανθεκτικό

Κατασκευασμένη από 55% ανακυκλωμένα πλαστικά, η σκούπα AEG VX 8.2 χαρίζει πραγματική ανθεκτικότητα, μακροζωία και εγγυημένη ποιότητα. Έτσι, φροντίζετε τον πλανήτη, αλλά και το σπίτι σας.

Εύκολη μεταφορά

Μεταφέρετε απλά και εύκολα την ηλεκτρική σκούπα χωρίς να κουραστείτε, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη λαβή μεταφοράς. Η λαβή είναι τοποθετημένη στο κέντρο, ώστε να κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος και να προσφέρει μία ισορροπημένη και εύκολη μεταφορά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Aeg

close
loading...